Ce a putut sa gaseasca intr-o conserva de peste. A ajuns de urgență la medic

Ultimul update: luni 11 martie 2019 22:42 Data publicării: luni 11 martie 2019 22:42
Autor , în Sanatate

Un gălățean a găsit un cui într-o conservă de pește cumpărată de la un magazin din localitatea Liești. Bărbatul va depune plângere la Protecția Consumatorului.

Galatean, la un pas sa ajunga de urgenta la spital. Bărbatul din localitatea Hanul Conachi, județul Galați, a desfăcut o conservă din pește și a găsit, luni, în interior un cui metalic. Conserva a fost cumpărată de la un magazin alimentar din localitatea Liești.

Clientul revoltat a anunțat că va face reclamație la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului. De asemenea, inspectorii vor informa distribuitorul conservei de pește despre incident, informeaza mediafax.ro.

Galatean, la un pas sa ajunga de urgenta la spital

„Am sunat de nenumărate ori la Oficiul pentru Protecția Consumatorului să fac o reclamație, dar nu răspunde nimeni. Voi mai încerca”, a declarat bărbatul care a cumpărat conserva de pește.

Conform procedurii, reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Galați se vor deplasa la fața locului și vor analiza reclamația gălățeanului. Ei vor verifica produsul reclamat dar și alte conserve din lotul din care acesta face parte, pentru a afla dacă există probleme asemănătoare.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii