Sfatul zilei de 5 iulie 2019. Fecioarele trebuie să facă sacrificii trecătoare

Ultimul update: joi 4 iulie 2019 22:48 Data publicării: joi 4 iulie 2019 22:48
Autor , în Sfatul zilei

Fecioarele sunt nevoite să se mai sacrifice din când în când pentru ceilalți. Lucrurile nu sunt tot timpul așa cum se așteaptă ele. Citește sfatul zilei de 5 iulie 2019 pentru zodia ta. Acvaria zilnic 5 iunie 2019 – Lecții de viață vineri pentru Pești

Sfatul zilei de 5 iulie 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Nu te retrage de bună voie dintr-un proiect care te-a entuziasmat atât de tare la început. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Înarmează-te cu voința de a merge mai departe, de a face tot posibilul pentru progresul financiar la care visezi. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Cu multă încredere și cu muncă poți face ca totul să se rezolve de la sine. Ai mare grijă să nu îți spulberi visele. Numărul norocos al zilei: 10.

RAC: Poate că e timpul pentru reset. Trebuie să o iei de la zero fie că îți place sau nu. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU: Intervin o serie de schimbări în planurile tale și ar fi bine să ții cont de felul în care evoluează lucrurile. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Tu știi cum se fac sacrificiile și știi cum să te bucuri de roade după ce treci printr-o cumpănă. Totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Nu te juca cu resursele pe care le ai la dispoziție. Este momentul să economisești fiecare bun pe care îl ai. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION: Nu te complica deloc cu acțiuni care nu te privesc în mod direct. Este momentul să faci niște alegeri importante și sănătoase. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Starea emoțională e apăsătoare. Nu te lăsa copleșit de problemele celor din jur. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Entuziasmul este benefic într-o oarecare măsură. Acum nu e momentul să faci schimbările preconizate. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR: Meșterești tu ce meșterești și ajungi acolo unde trebuie. Nu-ți pierde speranța. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Emoțiile cresc cu intensitate pe măsură ce se apropie un eveniment important, acel eveniment la care visezi. Numărul norocos al zilei: 2.

Indisciplinatul George
Indisciplinatul George
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii