Anunț de ultimă oră! Va fi modificat programul teraselor

14.08.2020
Anunț de ultimă oră! Va fi modificat programul teraselor

Anunț important privind programul teraselor din România. Acesta va fi schimbat, după cum precizează premierul Ludovic Orban. Acesta a declarat că modificarea va avea loc în contextul solicitărilor pe care le-a primit, pe acest subiect. Conform unei hotărâri a Comitetului Național pentru Situații de Urgență din 1 august, până acum terasele putea funcționa până la orele 23.00.

Anunț de ultimă oră! Va fi modificat programul teraselor

Programul teraselor din România va fi modificat, după cum anunță premieru Ludovic Orban. Teraselor nu vor putea fi deschise până la ora 23.00, cum era până acum, ci până la ora 24, deci cu o oră în plus. Schimbarea vine ca urmare a solicitărilor primite de către premierul Orban din partea proprietarilor de terase.

Anterior, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit, la 1 august, ca terasele să funcționeze până la ora 23.00.

„Am avut mai multe solicitări legate de prelungirea programului până la ora 24 pentru terase și mi-am dat acordul. Va exista o decizie, dacă nu cumva a și fost adoptată, a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, pentru a prelungi programul până la ora 24”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Fiind în plin sezon estival, este lesne de înțeles motivul pentru care a avut loc această modificare. Oamenii petrec multe ore la terase, mai ales în timpul serii. Schimbarea programului teraselor va fi de bun augur nu numai pentru proprietarii teraselor de pe litoralul românesc, ci pentru toți.

Traversăm o perioadă deosebită și trebuie să respectăm anumite reguli, pentru binele tuturor. Chiar și așa, și în orașe oamenii ies la terase unde petrec timp cu familia sau cu prietenii.

Amintim faptul că, o bună perioadă de timp, restaurantele și terasele din țara noastră au fost închise. Dacă în cazul restaurantelor nu s-a schimbat nimic, ei bine, de la 1 iunie, terasele au fost deschise și au funcționat după un program stabilit de către autorități.