Connect with us
Anunț oficial! Data Bacalaureat 22 iunie, Teste Naționale 15 iunie

Social

Anunț oficial! Data Bacalaureat 22 iunie, Teste Naționale 15 iunie

Ministrul Educației, Monica Anisiei, a făcut o declarație de presă, pentru ca clarifica situația cu privire la examenul de Bacalaureat 2020 și Testele Naționale. Aceasta spune că măsurile adoptate au fost după ce s-au consultat cu multe țări din Europa.

„Mediile vor fi încheiate cu minium 2 calificative sau note. Nu se vor mai susține teze. În cazul în care un elev nu are două note, Ministerul Educației va comunica metoda de încheiere a mediilor.

Studenții își vor continua învățarea asistată de tehnologie. Fiecare instituție de învătământ superior va stabilit modalitatea și data acestor examene!

Elevii din Clasele a VIII-a, a XII și a XIII, pot reveni în unitățile de învățământ pentru două săptămâni. Se vor realiza în această perioadă numai activități de pregătire și consiliere.

Pentru elevii sau familiile care au risc de îmbolnăvire, decizia aparține părinților dacă vin sau nu la școală.

Evaluarea Națională ș Bacalaureatul se vor susține cu noa programă și respectând calendarele.

Evaluarea Națională din 15 iunie

Examen de Bacalaureat probe scrise 22 iunie și va continua cu probele pentru competențe

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Adi

    2020-04-27T19:05:12+03:00 at 19:05

    Cei care stateau la camin ce fac ,fac naveta capete seci tara asta are parte numai de idioti ,capete goale .Nu ginditi pentru ca e greu

  2. iasi

    2020-04-27T17:19:57+03:00 at 17:19

    Si clasa a IVa cu admitere la liceu ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top