Connect with us
Laura Codruța Kovesi a fost susținută de mama ei după revocare. Mesajul transmis atunci

Social

Laura Codruța Kovesi a fost susținută de mama ei după revocare. Mesajul transmis atunci

Laura Codruța Kovesi a trecut prin momente grele când a fost demisă de Ministrul Justiției în 2018 din fucția de procuror șef la DNA. Atunci clasa politică a renegat-o, iar mulți dintre colegii săi au făcut la fel. Mama ei a fost cea mai apropiată persoană, care a încurajat-o pe tot parcusul drumul către Parchetul European.

Mesajul transmis de mama Laurei Codruța Kovesi

Într-un interviu la Europa FM în emisiunea Andreei Esca, Kovesi a povestit ca mama sa a sustinut-o în toate demersurile sale. Kovesi a declarat emotionată ca mama i-a dat un mesaj după ce a fost demisă de la DNA.

”A fost un moment foarte greu pentru familia noastră când a murit tata. Este deja un an și două luni de când nu mai este. Viața noastră s-a schimbat. Adică ne lipsește. Aveam momente când era supărat, dar tot timpul era optimist. Tot timpul când am vorbit la telefon nu am simțit că se supărau. Au fost câteva decizii grele privind cariera. Când am fost revocată din funcție, mama a fost cea care m-a încurajat.

Era așa cumva, nu știu dacă neapărat tristă, venisem după un val de evenimente grele. Simțeam lipsa tatălui, a început procedura de revocare. Am sunat-o pe mama mea și am întrebat-o: Ce crezi ar trebui să îmi dau demisia sau să fiu revocată?

Mi-a zis: Tu, copile, nu ai greșit cu nimic. Tu stai acolo și ține la principiile tale„. Același sfat l-am primit și de la fratele meu și de la omul la care țin foarte mult și cu care îmi împart viața și de la prietenii mei. Am avut acea conferință de presă în care am spus multe lucruri în care am crezut foarte mult și m-a sunat după aceea mama și mi-a zis: Sunt mândră de tine”, a declarat Laura Codruța Kovesi, la Europa FM.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. dumy

    2020-05-05T14:49:25+03:00 at 14:49

    MÂNDRII SUNTEM ȘI NOI ALĂTURI DE MAMA TA !!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top