Connect with us
Model Declarație de Proprie Răspundere ieșire din casă poliție OFICIAL

Social

NOUL Model Declarație de Proprie Răspundere ieșire din casă poliție UPDATE

Model Declarație de Proprie Răspundere pentru ieșirea din casă care trebuie prezentată poliției, puteți folosi documentul ce poate fi descarcat mai jos să îl aveți la îndemână. Dar vă anunțăm că declarația care trebuie dată la oprirea unui echipaj de poliție este și în format tipizat la agentul care vă cere să o completați.

ACTUALIZARE, MAI a publicat două noi modele de declarație pe proprie răspundere și o adeverintă ce trebuie primită de la angajator. Atenție orice persoană care iese din casă trebuie să completeze aceste declarații, fară nici o scuză. Dacă nu le puteți tipări, trebuie să le scrieți de mână după modelul de aici.

Aceasta va fi completată în două exemplare sau un sigur exemplat de declarație de proprie răspundere pentru ieșirea din casă pe cel tipizat, care se auto imprimă. Una rămâne la polițiști, alta la voi cu o parafă sau semnătură de permisie.

”Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție. Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

”Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu”, precizează sursa citată.

Polițiștii și jandarmii vor putea fotografia declarație și actele de identitate ale persoanelor legitimitate.

Model Declarație de Proprie Răspundere pentru ieșirea din casă model oficial.

Declarație pe proprie răspundere pe care ți-o cere poliția

Declarație pe proprie răspundere pe care ți-o cere poliția

Declarația trebuie completată de persoanele care se deplasează în afara orașului sau în intervalul orar 22-06 când este interzisă circulația. Dacă vă deplasați spre serviciu aveți nevoie de o legitimație sau de o adeverință de de la compania angajatoare, care să cuprindă programl vostru de lucru.

Vă reamintim că este interzisă prezenta a mai mult de 8 persoane la înmormântări, nunți sau botezuri. De asemenea nu este permisă adunarea unui grup mai mare de 3 persoane.

De asemenea vă reamintim că în starea de urgență sunt limitate drepturile omului și de asemenea ordonanța 2 militară emisă aseară de Marcel Velea, Raed Arafat și Bogdan Despescu.

În declarația de aseară susținută de Raed Arafat, Marcel Vela și Bogdan Despescu au fost făcute recomandări, dacă populația va continua să nu respecte recomandările atunci se va trece la ordin obligatoriu.

Model Declarație de Proprie Răspundere vi se poate cere de mai multe ori pe parcursul traseului dumneavoastră.

Nu uitați să vă informați din surse oficiale, guvernul are o platformă integrată unde publică toate comunicările oficiale și decretele sau deciziile. Site-ul este www.stirioficiale.ro.

Descarca Model Declarație de Proprie Răspundere

Declarația pe proprie răspundere pentru ieșirea din casă poate fi descarcată de aici.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top