Connect with us
Muncitor român dat dispărut în Italia

Social

Muncitor român dat dispărut în Italia

Un muncitor român a fost dat dispărut în Italia. Familia nu mai știe nimic despre el, iar pe 30 iunie, sora lui a alertat autoritățile. Bărbatul lucra la o fermă agricolă din Sicilia. Omul a plecat să facă rost de actele necesare pentru a se angaja. De atunci, nu a mai fost văzut.

Muncitor român dat dispărut în Italia

Muncitorul are 43 de ani, și nu a mai fost văzut după ce a plecat spre Catania. Se pare că încerca să facă rost de actele necesare pentru a se angaja. Sora lui a anunțat autoritățile. Tot ea spune că în ziua dispariției, fratele ei a plecat de acasă fără telefon și cu 10 euro.

Bărbatul a plecat spre Catania de unde urma să-și ridice codul fiscal de la Agenzia delle Entrate. Avea nevoie de acest document ca să poată încheia un contract de muncă pe teritoriul Italiei.

Sora lui a declarat pentru presa locală din Sicilia că bărbatul fusese la ea în acea zi, au mâncat împreună, apoi, el a plecat spre gara din Catania. Acolo cineva îl aștepta cu mașina ca să-l ducă spre locul de muncă.

„A venit de la Scordia de dimineață ca să-și ia codul fiscal, am mâncat la prânz împreună și în jur de ora 17:00 a ieșit din casă ca să ajungă la gara din oraș, din Catania, unde urma să îl aștepte cineva cu mașina ca să-l ducă la ferma unde lucra”, spune sora bărbatului.

Totuși, bărbatul nu a mai ajuns nici până la gară.

„Efectiv l-a înghițit pământul, nu a ajuns nici măcar până la gară, persoana cu care trebuia să se întoarcă la fermă mi-a spus că fratele meu nu s-a prezentat la întâlnire. Problema este că Florin și-a uitat telefonul la mine acasă, e plecat fără telefon, iar la el avea doar 10 euro”, a mai spus sora celui dispărut.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top