Connect with us
Orban a anunțat când va veni al doilea val al pandemiei. La ce trebuie să ne așteptăm

Social

Orban a anunțat când va veni al doilea val al pandemiei. La ce trebuie să ne așteptăm

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime în rândul oamenilor. În urma etapelor de relaxare, oamenii au avut parte de mai multă libertate, mulți dintre ei s-au întors la locurile de muncă și la alte activități de dinainte de pandemie, ceea ca nu a avut tocmai un efect pozitiv asupra sănătății. Drept urmare, în ultima perioadă s-a remarcat o creștere semnificativă a numărului de persoane infectate, ceea ce face ca oamenii să se gândească tot mai mult la apariția celui de-al doilea val al infectărilor. Despre asta a vorbit și Ludovic Orban, care a ținut să le atragă atenția românilor.

Orban a anunțat când va veni al doilea val al pandemiei. La ce trebuie să ne așteptăm

Ludovic Orban a atras atenția asupra asupra românilor care neglijează măsurile preventive pe care ar trebui să le respecte, chiar dacă s-a renunțat la mai multe restricții. Situația actuală, în contextul creșterii semnficative a îmbolnăvirilor, nu este una care să permită revenirea completă la viața normală de dinainte de pandemie.

El susține că vinovații sunt și anumiți lideri politici care nu înțeleg pericolul pe care îl prezintă virusul și continuă să încurajeze oamenii să nu fie responsabili și conștienți de ceea ce li se poate întâmpla și de riscul la care se supun atât pe ei, cât și pe cei din jur.

Astfel, Ludovic Orban susține că cel de-al doilea val nu este aproape, având în vedere că ceea ce se întâmplă în prezent sunt urmările primului val, care încă nu a luat sfârșit. El crede că înmulțirea cazurilor de coronavirus în această perioadă este ceva firesc, având în vedere că oamenii au avut parte de mai multă libertate. El înțelege atitudinea oamenilor, care au fost supuși anterior unor restricții dure, cu care s-au obișnuit greu și schimbarea a fost una destul de dură, cu toate că planul a fost unul gradual.

„Aici opiniile sunt foarte diferite asupra acestui subiect. Încă nu este vorba de un val doi. Ca să vină un val doi, trebuie să treacă primul val. Primul val nu a trecut, iar ce se întâmplă în România este, într-o anumită măsură, firesc. există o relaxare şi o atitudine de neglijare a pericolului ca să spun aşa. Aceasta atitudine a fost în mare parte generată şi de foarte multe luări poziţii, din păcate, din partea unor lideri politici iresponsabili, care au îndemnat oamenii să nu respecte regulile,să nu perceapă la adevărata gravitate riscul acestei epidemii.”, a declarat premierul.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. adi

    2020-07-02T01:52:28+03:00 at 1:52

    Ce vrea macscariciul asta de Or-Ban ,sefutul Klaun-ilor?Marele Klawn stie sau inca doarme in papuci caci nu scrie nimic pe prompter….ca sa citeasca si el vorbe?

  2. Vasile

    2020-07-01T18:40:23+03:00 at 18:40

    Cred ca este cel mai iresponsabil premier pe care l-a avut Romania in ultimi ani depasind-o chiar si pe Dancila la capitolul incompetenta…!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top