Connect with us
Orban îi sfătuiește pe români să evite vacanțele în locații aglomerate

Social

Orban îi sfătuiește pe români să evite vacanțele în locații aglomerate

Premierul Ludovic Orban spune că, anul acesta, el nu va merge în vacanță. Tot el îi sfătuiește pe români să meargă în locații din România și să evite turismul intensiv în locații unde e aglomerație. Acest mesaj vine în urma valului enorm de români care au ales să plece în stațiuni din Grecia și Bulgaria, cu riscurile existente.

Orban îi sfătuiește pe români să evite vacanțele în locații aglomerate

Premierul Orban a renunțat anul acesta la ideea de vacanță, dar are un sfat pentru românii care vor să meargă să se relaxeze. Orban a declarat la Digi24.ro, că românii au trebuie să renunțe la turismul intensiv în locații unde este aglomerație.

El spune că avem o țară superbă, sunt atâtea locuri frumoase de văzut pe care românii au acum ocazia să le descopere.

„Nu merg (n.r. în vacanță). I-am îndemnat pe români să meargă în vacanță în România. Avem o țară superbă, sunt atâtea locuri frumoase de văzut. Chiar i-aș sfătui să renunțe la turismul intensiv în locații unde e aglomerație. Se pot duce într-o mulțime de locuri frumoase în țară”, a declarat premierul la Digi24.ro.

Legat de situație de pe litoralul românesc, unde aglomerația este la ordinea zilei, premierul spune că a trimis controale. Cu toate acestea, nu a găsit niciodată nimic. Orban bănuiește că cineva îi anunță.

„Culmea e că am trimis controale acolo, dar nu i-au găsit niciodată în ofsaid. Îi anunță cineva din echipele de control. Se poate lucra astfel încât planul de control să nu fie cunoscut decât de coordonatorul echipei comune care să nu-l împărtășească nimănui”, a mai spus premierul.

Totodată, Orban este de părere că ar trebui evitat tipul acesta de distracții, în care sunt foarte mulți oameni. El spune că tinerii au tot timpul din lume să se distreze, și acum pot amâna. El l-a dat exemplu pe băiatul lui.

„Băiatul meu, deși colegii lui s-au dus la Vama Veche, el nu s-a dus cu ei. Nu numai că nu s-a dus cu ei, dar mi-a spus că 14 zile, după ce s-au dus, nu se mai întâlnește cu ei”, a declarat premierul României.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top