Connect with us
Poveste tulburătoare: a dispărut din tren și a fost găsită după 20 de ani

Social

Poveste tulburătoare: a dispărut din tren și a fost găsită după 20 de ani

Există experiențe neobișnuite în toate colțurile lumii, unele mai speciale decât altele. Deși multe dintre ele sunt greu de crezut și se bazează pe fapte surprinzătoare, acestea sunt reale și unii oameni chiar le-au trăit. O astfel de poveste tulburătoare este și cea a fetiței care a dispărut la vârsta de 4 ani și care abia acum, după 20 de ani, s-a reîntors la familia ei.

Poveste tulburătoare: a dispărut din tren și a fost găsită după 20 de ani

În timp ce se afla în tren alături de tatăl său, Yulia Gorina, acum în vârstă de 24 de ani, a dispărut. Nimeni nu a aflat cum, dar după trei săptămâni și o călătorie de mai bine de 800 de km, fetița a ajuns în Rusia. Aceasta a fost găsită într-o stare deplorabilă și nu a putut să explice nimănui cine este și de unde vine. Ea își amintește doar că se afla la un moment dat în compania unui cuplu, iar apoi a fost găsită de polițiști. Fetița nu a fost identificată și a fost dată spre adopție.

După două decenii, prietenul său a reușit să o aducă alături de familia ei. După ce a văzut pe internet mai multe poze cu Yulia, însoțite de o poveste tulburătoare, a hotărât să o ajute. Mai apoi, cei doi i-au găsit pe părinții fetei și au mers la ei. Pentru ca lucrurile să fie pe deplin sigure, a fost efectuat și un test ADN. Într-adevăr, Yulia era fiica lui Viktor și a Lyudmilei Moiseenko.

Părinții au căutat-o neîncetat

Părinții îndurerați i-au mărturisit fetei că niciodată nu au încetat să o caute și nu și-au pierdut speranța, deși în tot acest timp au trăit cele mai grele clipe. Eforturile le-ar fi fost susținute și de poliția locală, dar, din nefericire, nu au avut niciun rezultat. Mai mult, ei ar fi fost acuzați de crimă, până când au efectuat un test poligraf. Aceștia și-au schimbat chiar și domiciliul. Nu puteau să accepte gândul că fetița lor nu era cu ei. În plus, îi simțeau prezența pretutindeni.

Mama tinerei a povestit că: “20 de ani înseamnă o viață de om, dar noi nu ne-am pierdut niciodată speranța. Am crezut tot timpul că fiica mea este în viață. Într-un final, ne-am regăsit.”

Yulia a mărturisit că momentul revederii a fost extrem de emoționant, plin de lacrimi și căldură, însă nu a durat prea mult. Fetița a devenit la rândul ei mamă și a trebuit să se întoarcă în Rusia, unde o aștepta copilul ei.

Regăsirea a fost extrem de emoționantă. Nimeni nu putea să scoată o vorbă. Am plâns de ne-am umflat, dar am fost bucuroși. Nu ne mai dădeam drumul din brațe. Mama nu-mi dădea drumul, m-a pus chiar să mă așez în poală, ca și cum aș fi fost încă o fetiță. Fetița ei. Am stat de vorbă până la 3 dimineața. Apoi a trebuit să ne întoarcem în Rusia, unde ne aștepta fetița noastră.”, a spus Yulia pentru presa locală.

 

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top