Connect with us
Povestea tragică a medicului care s-a sinucis. Coronavirusul l-a împins să ia această decizie

Externe

Povestea tragică a medicului care s-a sinucis. Coronavirusul l-a împins să ia această decizie

Medicii se află în prima linie în lupta cu nemilosul coronavirus. Deși au de îndeplinit o misiune dificilă, aceștia nu se dau bătuți și își pun la dispoziție toate resursele. Ei sunt cei care au parte de cele mai cumplite experiențe și trăiesc alături de pacienții lor cele mai neplăcute momente. Deși meseria le cere să fie puternici pentru a face față atâtor încercări, se pare că au și momente de rătăcire. În această situație a ajuns și un medic din SUA, care a ales să se sinucidă.

Povestea tragică a medicului care s-a sinucis. Coronavirusul l-a împins să ia această decizie

Zilele trecute, un medic și-a pus capăt zilelor pentru că nu mai putea să îndure suferințele pacienților săi. Lorna Breen fusese director al departamentului de urgență dintr-un spital din Manhattan. Aceasta a murit duminica trecută, în urma unor răni pe care și le-a provocat singură.

Femeia locuia în Charlottesville, Virginia, alături de familia sa. Tatăl său, de profesie doctor, susține că nu avusese antecedente de boli mintale și era o bună creștină. Acesta a declarat că „a încercat să-și facă treaba și a ucis-o”.

Lorna Breen fusese infectată, la rândul ei, cu Covid-19. Femeia a stat acasă o săptămână, timp în care s-a recuperat. După această perioadă, s-a întors la serviciu pentru a le fi din nou alături pacienților infectați cu Covid-19, însă spitalul a trimis-o din nou acasă, pentru a se odihni.

Tatăl femeii mărturisește că a simțit din discuțiile cu fiica lui că ceva nu e în regulă cu aceasta. Ea era tot mai stresată și nu scăpa de gândul că tot mai mulți oameni suferă din cauza virusului și mor chiar înainte de a ajunge la spital, în ambulanță. A fost profund marcată de episoadele negre din timpul programului, care nu îi dădeau pace niciodată.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top