Connect with us
Arsenie Boca: o stareță dezvăluie cauza reală a morții

Spiritualitate

Arsenie Boca: o stareță dezvăluie cauza reală a morții

Cauzele morții lui Arsenie Boca au devenit un subiect de larg interes. Credincioșii ortodocși au fost fascinați de viața lui Arsenie Boca despre care se știe cât de pios a fost. De asemenea, se așteaptă ca acesta să fie canonizat cât mai curând. Moartea lui a avut loc cu 3 săptămâni înaintea Revoluției din decembrie 1989 și a creat diverse teorii.

Arsenie Boca: o stareță dezvăluie cauza reală a morții

De-a lungul timpului despre Arsenie Boca s-a scris ba că a fost omorât de comuniști, ba că avea probleme cu inima, ba că avea alte boli despre care nu s-a știut până azi.

Arsenie Boca a devenit un adevărat cult pentru creștinii ortodocși din țara noastră și se pare că a murit de moarte naturală. O maică stareță vorbește despre faptul că acesta a avut în mod real probleme cu inima, iar decesul a fost unul natural.

Părintele care și-a dedicat aproape toată viața Domnului a trăit în mai multe mănăstiri până la vârsta de 79 ani. A decedat la Sinaia. Maica stareță Maria a declarat pentru observatorulph.ro:

„Părintele a murit de moarte naturală. Am înțeles că a avut probleme cu inima încă din tinerețe. Chiar cu o lună înainte încă se plimba prin curte. Și-a prevăzut sfârșitul, e adevărat, și în 88 parcă și-a luat rămas bun din Prislop și în primăvara lui 89 din Drăgănescu, de la credincioșii de acolo. Dânsul știa că se va duce.”

Aceasta l-a cunoscut pe Arsenie Boca și vorbește despre faptul că nu aprobă modul senzațional în care este prezentat în presă. Oamenii ar trebui să caute mai bine adevăratele sale scrieri deoarece în timp au apărut multe materiale false. De asemenea, Maica stareță Maria a mai adăugat:

„Știu că acum se umblă după senzațional, dar ceea ce am sfătui noi pe oameni este să citească adevăratele scrieri, dacă citești o carte de-a părintelui sesizezi imediat exagerările care se spun acum despre el. Totul este foarte clar, scris cu acuratețe, e limpede, te trimite la sensuri și sensuri și la meditație, pe când ce apare acum…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top