Connect with us
Calendar ortodox 31 martie 2021. Rostește această rugăciune către Maica Domnului la final de lună

Spiritualitate

Calendar ortodox 31 martie 2021. Rostește această rugăciune către Maica Domnului la final de lună

Calendar ortodox 31 martie 2021. Am ajuns la finalul lunii martie, o lună încărcată spiritual, în care a începutul cel mai mare și mai greu post din timpul anului bisericesc. Au trecut deja două săptămâni în care credincioșii s-au rugat, au mers la biserică, au făcut parastase pentru cei morți, și s-au abținut de la mâncărurile de dulce. Este perioada în care sufletul și trupul credincioșilor se curăță de păcate. 31 martie este ultima zi din această lună, și trebuie să fim recunoscători pentru binele care ni se întâmplă.

Rugăciune de mulțumire la final de lună

Aprinde o lumânare și rostește această rugăciune de mulțumire pentru cum ți-a fost în luna martie care se încheie astăzi. Dacă ai avut o lună bună, cu sănătate, liniște, binecuvântare în familie și spor la muncă, este timpul să mulțumești pentru ce ți s-a dat. Dacă nu ți-a fost ușor, roagă-te lui Dumnezeu și Maicii Domnului să te ajute să fii mai bine în perioada următoare.

Rugăciune către Maica Domnului, de citit pe 31 martie 2021

Preasfântă Fecioară, Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare!

Îţi mulţumesc pentru toate icoanele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revarsă prin ele!

Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi! Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău!

Calendar ortodox aprilie 2021

Iartă-mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă! Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică!

Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate! Amin!

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top