Spiritualitate

Data de 12.12 – un portal plin de semnificații. Cum ne afectează relațiile

Data de 12.12 nu este una obișnuită, cel puțin pentru cei pasionați de numerologie. Nu este doar o dată, ci un portal cu multe semnificații și energii. Are strânsă legătură cu zodiile și cu ciclicitatea unui an calendaristic. 12.12 este un portal care reprezintă un întreg, cu 12 luni ale anului și 12 zodii. Este un ciclu de 12 care a ajuns la final și o ia de la capăt.

Ce reprezintă 12.12?

12 decembrie este o dată plină de semnificații în numerologie. Această dată vine la pachet cu o energie extrem de puternică întrucât se încheie ciclul unui an intens de 12 luni și totodată începe altul.

Suntem în a 12 zi din a 12 lună, iar asta ne împinge spre introspecție, spre conștiență și nevoia de evoluție. 12.12 reprezintă armonizarea Ying și Yang și aduce un nou început în viața personală și în cea sentimentală. Este ziua în care devenim mai conștienți de ce suntem, ce putem și ce vrem să facem în viața noastră, tocmai de aceea astăzi se iau decizii importante.

“Conform misticismului Merkaba, 12:12 este un cod portal care, atunci când intri în rezonanță cu el, activează câmpul Merkabic. Când se întâmplă acest lucru, ești în aliniere cu inima umană legată de Conștiința Unității “, scrie Willow Soul.

Semnificația numărului 12 este foarte complex și plin de mistere. I se mai spune numărul puterii Divine pentru că apare deseori în Cartea Sfântă. Au fost 12 apostoli, ziua are 12 ceasuri, anul are 12 luni și sunt tot 12 zodii în zodiac.

Semnificația numărului 12 în Religie și Matematică

Conform Bibliei, Iisus Hristos avea 12 ani când a mers prima dată la templu. Când a început să predice legea cea nouă, avea lângă el 12 apostoli. Tot El a vorbit evreilor despre cele 12 scaune pe care vor sta 12 judecători și vor judeca cele 12 seminții.

12 reprezintă și momentele de pe Drumul Crucii, căci Iisus a căzut dub povara grea de 12 ori. Iar numărul Evangheliilor este tot 12, ele reprezentând stâlpii credinței.

12 este un număr special și pentru matematicieni. 12 este unul dintre puținele numere care se poate divide în atâtea subunități. El poate fi împărțit în jumătăți, sferturi, treimi, șesimi și doisprezecimi, ceea ce explică de ce a fost ales drept etalon al împărțirii timpului. Multiplii lui 12 sunt folosiți pentru exprimarea timpului, dar și a spațiului.

 

Share
Scris de
Emanuela Ursu