Connect with us
Mesaje, SMS-uri și felicitări de la mulți ani de Sfântul Nicolae. La mulți ani Nicu, Nicoleta, Nicolae, Niculina

Spiritualitate

Mesaje, SMS-uri și felicitări de la mulți ani de Sfântul Nicolae. La mulți ani Nicu, Nicoleta, Nicolae, Niculina

Este sărbătoare mare pentru creștinii ortodocși din România. Pe 6 decembrie îl pomenim pe Sfântul Nicolae, ne rugăm lui și îl așteptăm cu daruri pe care să ni le așeze frumos, în ghetuțe. Aproximativ 800.000 de români își sărbătoresc ziua onomastică pe 6 decembrie. Este vorba despre 510.000 de bărbați și 280.000 de femei.

Sărbătoriți de Sfântul Nicolae

Aproximativ 800.000 de români își serbează ziua de naștere pe 6 decembrie. Cei mai mulți dintre ei sunt bărbați, mai exact 510.000. Majoritatea dintre ei se numesc Nicolae. Alţi poartă numele de Niculai, Neculai, Nicuşor sau Niculae. Mai sunt care se numesc: Nic, Nik, Lae, Laie sau Niklas.

Printre sărbătoriţi se numără şi cei care poartă numele Nicolăiţă, Niculăiţă, Culae sau Nicholaus.

Cele mai multe românce sărbătorite pe 6 decembrie se numesc Nicoleta. Există și românce cu numele: Niculina, Nicolina, Niculiţa, Nicole sau Nikole. Sărbătorite sunt și femeile cu numele derivate din Nicoleta – Nichi, Nikko, Nikka, Nikke, Nikki Nikky sau Niculăiţa.

Mesaje pentru Nicolae, Nicoleta și derivatele acestor nume

„La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!”

„Cu ocazia Sfântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi!”

„Îti doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!”

„Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!”

Calendar ortodox 4 decembrie 2020

”Sper că sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!”

”Cu numele să ne trăieşti, ani mulţi să înfloreşti, ca un măr, ca un par, ca un fir de trandafir! La mulţi ani Nicolae!”

”Sorcova, vesela
Nicolae-i ziua ta!
Să trăieşti, să petreci,
An de an să înfloreşti!
„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top