Connect with us
Notre Dame și harta astrologică din 15 aprilie, ora 18:50, Paris. Astrologul Roxana Lușneac descifrează semnele astrale

Spiritualitate

Notre Dame și harta astrologică din 15 aprilie, ora 18:50, Paris. Astrologul Roxana Lușneac descifrează semnele astrale

Astrologul Roxana Lușneac, specialist în Horoscop Vedic, a realizat harta evenimentului de la Paris, din data de 15 aprilie 2019, ora 18:50, momentul izbucnirii incendiului de la Catedrala Notre Dame. 

Notre Dame și harta astrologică din 15 aprilie, ora 18:50, Paris. Roxana Lușneac descifrează semnele astrale

15 aprilie 2019, ora Franței 18:50, 19:50 cea a României. Sunt datele celei mai negre zile din istoria modernă a Franței, ziua în care tot mapamondul a privit cum arde Catedrala Notre Drame din Paris. Catedrala are o vechime de 856 de ani, adăpostind lucrările de artă și religioase cu o valoare inestimabilă pentru creștinătate, printre care și Coroana cu spini purtată de Iisus Hristos pe Cruce.

În timp ce anchetatorii cercetează cauzele producerii incendiului și apar speculații de tot felul, astrologul Roxana Lușneac (pe care o puteți găsi pe blogul personal: www.lusneac.com) a realizat harta zilei de 15 aprilie 2019, pentru Paris, Franța.

Datele zilei și locului sunt stranii. Există multă spiritualitate, lecții și iluminare pe această hartă. Las la o parte faptul că vorbim despre evenimentul care a avut loc la unul dintre cele mai importante lăcașe de cult ale creștinătății, Notre Dame din Paris. Las la o parte faptul că vorbim de Săptămâna Patimilor, Săptămâna Mare pentru cei de rit catolic.

Fac abstracție de data de 15, un 15 care simbolizează ziua Adormirii Maicii Domnului sau un 15, aceeași dată, la care au început lucrările la catedrală, în urmă cu peste 850 de ani.

Cu greu încerc să nu mă gândesc nici la coroana cu spini a lui Iisus, cuiul și o bucată de lemn din crucea răstignirii care erau adăpostite în Catedrală, ci analizez doar ziua, ora și locul.

Iar ceea ce văd pe hartă îmi apare ca un plan foarte bine organizat, în care nu s-a permis nicio greșeală. E ca o plată pentru ceva, iar în spate se află o persoană. Este o persoană care se află într-o altă țară, nu neapărat țară musulmană, pe ei ar fi cel mai ușor să dăm vina.

Este dintr-o țară sau un loc bogat. Este un om foarte echilibrat, inteligent, cineva mare. Foarte mare și cu o imagine impecabilă, nu ne-am gândi că ar putea avea de-a face cu acest incendiu. Este posibil ca persoana să se afle în SUA sau Vatican.

Ceea ce mi se pare interesant este că a dus la îndeplinire un plan venit de sus. Harta zilei indică trei lucruri – faptul că există o lecție de la Dumnezeu în această zi, există și un motiv omenesc și că nimic nu este întâmplător. Deși va dura până vom afla cauzele care au dus la declanșarea incendiului, aș zice că acest foc a fost comandat de un om important, ca o lecție de la Dumnezeu.

Așa că drama lor este și drama noastră. Elementele de spiritualitate și iluminare care îmi apar pe harta zilei, orei și locului ne spun că ar trebui să ne detașăm de partea materială și să ne ocupăm mai mult de suflet. Sufletul este nemuritor, trupul este trecător”, a explicat Roxana Lușneac.

Luna trecută, Roxana Lușneac (www.lusneac.com) a avertizat că urmează să aibă loc un eveniment mare, care zgudui lumea și vor afecta întreaga omenirea.

“Începând însă cu data de 7 martie 2019, Nodul Nord și cel Sud își încheie un ciclu de 18 ani și își schimbă poziția, în semnele de exaltare, de putere maximă, adică Gemeni și Săgetător.

Dacă nu știți exact ce înseamnă acest aspect, gândiți-vă la atacurile din 9/11 din SUA, la evoluția tehnologiei din ultimii 18 ani, la tot ce s-a întâmplat din acel moment și până în prezent.

Dacă e să mergem în trecut, tot în timpul acestui aspect de 18 luni odată la 18 ani, avem în această perioadă asasinarea Președintelui SUA, Kennedy, în 63 și în 1945 bombardamentele de la Hiroshima.

Atacul terorist de acum 18 ani a atras după sine alte atacuri masive care s-au ținut șir, ani întregi. Amintesc de aceste lucruri pentru a vă da seama cât de importante sunt aceste începuturi de cicluri de 18 ani, și că următoarele 18 luni, începând cu data de 7 martie, vor fi marcante pentru fiecare persoană în parte, dar și la nivel național și mondial”, avertiză Roxana Lușneac.

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top