Connect with us
Superstițiile zilei de joi. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă în această zi

Spiritualitate

Superstițiile zilei de joi. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă în această zi

De-a lungul timpului, au luat naștere tot mai multe superstiții, în care oamenii au început să aibă încredere. Crezând că doar așa vor scăpa de ghinion și vor avea noroc, au început să aibă încredere în tot felul de tradiții. La fel ca în celelalte zile ale săptămânii, și joi trebuie să ținem cont de mai multe lucruri, pentru a ne asigurăm că nu facem nimic greșit, care va avea urmări grave.

Superstiții pentru joi

Despre zilele de luni și marți de spune că sunt bărbați, iar ziua de miercuri este femeie. Cât despre joi, se spune că este atât bărbat, cât și femeie și este o zi benefică dragostei și căsătoriilor.

În această zi este bine să stai alături de persoana iubită sau chiar să vorbești cu cel despre care crezi că ți-e alesul și să-i mărturisești sentimentele tale. Se spune că orice încercare făcută azi în scop sentimental  va fi cu succes.

Citește și superstițiile zilei de luni

Tot azi este bine să o ceri în căsătoria pe aleasa inimii tale și să faceți planuri de nuntă. Orice plan făcut azi va fi dus la sfârșit cu bine și va avea doar efecte pozitive.

Se considera că cei născuţi joia vor avea noroc, mai ales în dragoste. Cei născuți în această zi sunt persoane inteligente și iubitoare, darși ambițioase, care niciodată nu renunță atunci când își pun un scop în minte.

Tradiția mai spunea și că în zilele de joi nu se muncește. Astfel, toți țăranii respectau această regulă și nu mergeau la câmp, pentru a-și proteja recoltele în perioada de primăvară de furia naturii și pentru a se asigura că anul va fi unul bogat din acest punct de vedere.

De altfel, joia e bine să te tunzi şi să-ţi speli părul. Se spune că femeile care țin cont de acest obicei vor avea un păr sănătos și bogat, iar cele care nu se îngrijesc de el în această zi, vor avea parte de probleme mari cu podoaba capilară.

Joi este bine să faci schimbări!

Se spune că ziua de joi este destinată planurilor importante și schimbărilor. Oricine are de gând să facă schimbări majore, trebuie să stabilească totul în ziua de joi. Nu ezita să încerci lucruri noi în această zi a săptămânii și să-ți pui mintea la contribuție în acest sens, pentru că vei funcționa foarte bine din punct de vedere intelectual.

Ce să nu faci marți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top