Connect with us
steaua plzen Steaua Viktoria Plzen Europa League Live Scor

Sport

FCSB (STEAUA) – PLZEN, 14 septembrie – SCOR FINAL 3-0 Rezumat Video

Meciul Steaua – Plzen a inceput: scor final 3-0 (Budescu 20, 43), Alibec (72) – Rezumat Video

      • FCSB a castigat cu 3-0 meciul cu Viktoria Plzen si a devenit liderul grupei sale din Europa League. In celalalt meci, Hapoel Beer Sheva a invins-o cu 2-1 pe Lugano
      • Alibec a marcat din lovitura libera in minutul 72. Mingea a fost deviata decisiv de un jucator ceh aflat in zid
      • In finalul primei reprize, Nita a avut doua interventii bune la 2 ocazii ale cehilor.
      • Budescu reuseste dubla si marcheaza cu o scarita.

    • Alibec a scapat singur cu portarul in minutul 34, dar l-a luat la tinta pe goalkeeperul ceh. Dupa 2 minute, Florinel Coman a ratat o sansa de a majora scorul.
    • Budescu a deschis scorul din penalty din minutul 20. Arbitrul a dat lovitura de la 11 m dupa o interventie asupra lui Budescu, dar reluarile TV au aratat ca decizia centralului a fost gresita.

  • Plzen a avut o bara in minutul 16. Petrzela a trimis in transversala din interiorul careului

Steaua lui Becali înfruntă pentru a doua oară pe teren propriu în acest an pe Viktoria Plzen, de data aceasta în Europa League. FCSB a eliminat echipa din Cehia într-un meci disputat în preliminariile Champions League, vara trecută.

Atunci a fost 2-2 în tur, elevii lui Dică reușind să se impună cu scorul de 4-1 pe terenul cehilor. Meciul va fi televizat de PRO TV, de la ora 22.05.

Partida de pe National Arena va fi condusă de arbitrul Andris Treimanis din Letonia. El va fi ajutat de compatrioții lui Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs (ambii asistenti), Raimonds Tatriks (rezerva), Aleksandrs Golubevs si Edgars Malcevs (ambii aditionali).

”Am mers în cantonament și am vorbit cu cei mai tineri. L-am zis «Copii, în voi am mare încredere că putem face o echipă de viitor. Nu vă luați după Denis. El are 26 de ani. Nu-l lăsați să vă corupă la țigări». Jucătorii n-au voie să fumeze în vestiar, dar el se mai ascunde și fumează. Eu știu, dar nu avem ce să-i facem.

L-am luat și pe Denis și i-am spus să nu-mi corupă copiii. Am văzut că și-a luat mașină și l-am întrebat «Tu ai minte? Ai 2 milioane de euro? Ai măcar un milion? Cum să cumperi mașină de 170.000 de euro?» Mi-a zis că i-a plăcut. El în loc să aibă minte și să facă sacrificii, își ia mașină”, a spus Gigi Becali, miercuri seară, la Pro X.

Steliștii au primit și o veste bună înainte de meciul de azi. Cel mai valoros şi mai în formă fotbalist al lui Plzen, atacantul Michal Krmencik, va lipsi în meciul de joi, ispăşind ultima etapă de suspendare după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Momcilovici.

Plzen vine într-o formă de zile mari la Bucureşti, are punctaj maxim după 6 etape în prima ligă din Cehia şi un golaveraj de 14-1!

Pe Arena Națională din București se așteaptă o asistență mai redusă decât la partida cu Sporting Lisabona. Prețurile la acest meci pornesc de la 20 de lei, după cum urmează.

Peluze – Inel 1 și 2  – 20 LEI
Tribuna 1 – Inel 2  – 35 LEI
Tribuna 2 – Inel 2 – 35 LEI
Tribuna 2 – Inel 1 Periferic – 35 LEI
Tribuna 2 Inel 1 Central – 50 LEI
VIP 3 – 150 LEI
VIP 2 – 200 LEI
VIP 1 – 250 LEI

Totodată, azi, 14 septembrie 2017, se dispută partida dintre Hapoel Be`er Sheeva și FC Lugano, celelalte echipe din Grupa C din Europa League.

Steaua Plzen – Posibila Echipă de start a FCSB-ului de azi

FCSB (4-2-3-1): Niță – Benzar, Planic, Bălașa, Morais – Pintilii, Nedelcu – Golofca, Budescu, Tănase (Fl. Coman) – Alibec

Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al meciului din această seară și vă va oferi rezumatul video al partidei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top