Connect with us
steaua dinamo scor

Sport

FCSB(Steaua) – Dinamo – Scor final 1-0, Rezumat Video (24 septembrie)

FCSB/Steaua – Dinamo, scor final : 1-0 

    • Final de meci, FCSB se impune la limită.

  • Budescu ratează din lovitură de la 11 m. Romera îl faultase în careu pe Ov. Popescu şi se dăduse penalty (min. 75)
  • În minutul 69, Penedo respinge în corner şutul lui Man.
  • Minutul 50, Nemec şutează din marginea careului, Niţă respinge în corner. La faza precedentă, Budescu şuteză puternic, dar Penedo boxează.
  • Repriza secundă a început. Hanca  ratează o mare ocazie şi trimite în plasa laterală din marginea careului mic.
  • Final de primă repriză, FCSB întră cu avantaj la cabine, deşi Dinamo a fost echipa mai prezentă în joc.
  • Bară Dinamo, în minutul 43, după un şut de la distanţă al lui Mahlangu,
  • GOL FCSB, Momcilovic înscrie în urma unui corner în minutul 30.
  • Lovitură liberă executată de Budescu în minutul 23, Penedo prinde fără probleme.
  • Dinamo a avut prima mare ocazie, în minutul 19. Hanca centrează bine din partea dreaptă, Nemec încearcă să finalizeze cu călcâiul, dar Niță blochează încercarea slovacului
  • Meciul a început. Dinamo a avut lovitura de start

FCSB/Steaua Dinamo Scor. Meci de foc pe Arena Naţională duminică, de la ora 20.30. Steaua lui Gigi Becali şi Nicolae Dică înfruntă pe Dinamo, în derby-ul Ligii 1. Huff vă va ţine la curent cu rezultatul live al partidei şi vă va prezenta rezumatul meciului.

Dinamo vine cu un nou antrenor, în persoana lui Vasile Miriuţă, după ce Cosmin Contra a părăsit tabăra câinilor roşii, pentru a antrena echipa naţională.

Înaintea meciului, Miriuţă a avut un mesaj pentru suporterii dinamovişti. „Primul meu Derby de România! Am aşteptat o viaţă acest meci, avem nevoie de susţinerea voastră! Împreună vom învinge! Doar Dinamo Bucureşti!”, le-a transmis fostul tehnician al Chiajnei fanilor prin intermediul unui scurt video postat pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

De cealaltă parte, FCSB vine după un meci slab făcut cu liderul CFR Cluj, încheiat cu scorul de 1-1, şi nu poate conta pe Mihai Pintilii.

„Urmează un joc important pentru noi și pentru suporteri pentru că se știe că meciurile cu Dinamo sunt tratate altfel. Cred că va fi un dezavantaj că Dinamo și-a schimbat antrenorul în această perioadă și nu a jucat niciun meci până la întâlnirea cu noi. Nu știu cum va gândi Vasile Miriuță meciul. Știu însă filosofia lui, am urmărit echipele antrenate de el, precum și ultimele meciuri are lui Dinamo. În mare nu poate schimba foarte mult. Este un derby, va fi un meci cu multă intensitate. Noi suntem pregătiți și cred că vom reuși să facem un joc bun.

Am trăit aceste derby-uri ca jucător al Stelei. Erau meciurile pe care le așteptam cel mai mult. Am câștigat destule meciuri și chiar am și marcat cu Dinamo. Și acum sunt nerăbdător să vină meciul, pentru că am o dorință mare de afirmare, sunt la început în antrenorat și îmi doresc să câștig acest derby. Am câștigat ca jucător cu Dinamo, sper să o fac mâine și ca antrenor”, a spus Dică.

Se aşteaptă o atmosferă senzaţională pe Arena Naţională, mai ales că suporterii dinamovişti vor veni în număr mare şi vor asigura fundalul sonor în mare măsură.

După 11 etape, FCSB este pe locul 3, cu 22 de puncte. Dinamo, care are un meci mai puțin, este pe locul 7, cu 16 puncte.

Vezi si> FCSB (STEAUA) – PLZEN, 14 septembrie – SCOR FINAL 3-0 Rezumat Video

FCSB/Steaua – Dinamo. Echipe probabile:

FCSB: Fl. Niță – R.Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici – Nedelcu, J. Morais – Man, Budescu, Fl. Tănase – Alibec
Rezerve: 
Stăncioiu, Larie, Fl. Coman, Gnohere, Golofca, Ov. Popescu, Teixeira

Antrenor: Nicolae Dică

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Mahlangu, Anton – Hanca, Nascimento, Salomao – Nemec
Rezerve: 
Brănescu, Nica, Bokila, Maxi Oliva, Dudea, Șerban, Rivaldinho

Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitru de centru va fi Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene si Vasile Marinescu.

Meciul FCSB – DINAMO va fi transmis la TV de DigiSport, Look şi Telekom Sport. Huff.ro vă va ţine la curent cu scorul live şi vă va prezenta rezumatul video al partidei după încheierea meciului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top