Connect with us
Adrian Mutu are planuri mari in fotbal

Sport

Adrian Mutu are planuri mari: „Visez sa antrenez AC Fiorentina”

Fostul internaţional Adrian Mutu a declarat, sambata, pentru Viola Week, ca si-ar dori ca in viitor sa antreneze echipa AC Fiorentina si a precizat ca a vorbit in acest sens cu presedintele clubului italian Andrea Della Valle, informeaza site-ul calciomercato.com, potrivit news.ro.

Citeste si: Adrian Mutu va deveni tata. S-au aflat ultimele detalii

Citeste si: Adrian Mutu si Sandra Bachici s-au casatorit pe o plaja din Cuba FOTO

„Am decis sa devin antrenor. Cesare Prandelli este exemplul meu, mi-ar placea sa ajung ca el intr-o zi. Visez sa antrenez AC Fiorentina, am vorbit deja cu presedintele Andrea Della Valle. O voi lua de jos. Mi-ar placea sa ma intorc la Florenta si sa pregatesc pentru inceput jucatorii tineri”, a spus Mutu.

Adrian Mutu a fost admis al patrulea la cursurile pentru licenta de antrenor B, dupa ce a obtinut media de 8,44 la examenul care a avut loc la sfarsitul lunii august, la FRF.

Declaratia Briliantului vine dupa ce in urma cu cateva luni a decis sa se retraga din activitate.

„Dupa atatia ani petrecuti pe terenul de joc, a sosit momentul sa ma opresc, sa-mi inchei cariera. Am trait un vis frumos si vreau sa las un semn al imensei mele recunostinte tuturor celor care m-au ajutat in viata si in profesie. Un vis care a fost posibil gratie echipelor (la care a jucat, n. red.), de la FC Arges la Dinamo, pana la Inter, de la Verona la Parma, de la Chelsea la Juventus, de la Cesena la Ajaccio, trecand pe la Petrolul, Pune si pana la ASA Targu Mures. In principal, totusi, vrea sa multumesc Fiorentinei, si pe primul loc, evident, nationalei mele, a Romaniei, careia ii sunt golgheter cu 35 de goluri (la egalitate cu Gheorghe Hagi, n. red.) si care intotdeauna a venit pe primul lor. Gratie lor mi-am asigurat un loc in paradisul fotbalistilor si nu voi uita niciun minut din multele meciuri jucate”, scrie Mutu in scrisoarea sa, citata de Agerpres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top