Sport

Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus. A intrat în contact cu unchiul său infectat

Marți, 14 iulie, unchiul Anamariei Prodan, Iulian Prodan, în vârstă de 90 de ani, a fost depistat pozitiv de coronavirus. Acesta a fost internat de urgență ieri, la Spitalul Matei Balș, după ce în ultimele zile s-a simțit foarte rău. Bărbatul s-a aflat în grija nepoatei sale, Anamaria, care nu se gândea că ar fi expusă unui asemenea pericol și unchiul său ar fi infectat cu Covid-19.

Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus. A intrat în contact cu unchiul său infectat

Anamaria Prodan  a intrat în contact, zilele trecute, în mai multe rânduri, cu unchiul său, Iulian Prodan, confirmat pozitiv cu Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 90 de ani, a fost internat de urgență la Institutul Matei Balș, după ce rezultatele testului pentru depistarea COVID-19 au ieșit pozitive.

Starea de sănătate a acestuia se modificase de câteva zile, iar la finalul săptămânii trecute a chemat o ambulanță. Paramedicii i-au sugerat să ia Paracetamol pentru că ar fi putu face insolație, ceea ce i-ar provoca starea de rău. În plus, personalul medical nu ar fi purtat la momentul respectiv niciun echipament special de protecție.

Luni, Iulian Prodan a apelat din nou la ambulanță deoarece starea de rău nu-i trecea și se simțea foarte slăbit. De această dată i s-a spus că ar fi vorba de o infecție urinară, însă nici unul dintre cei care l-au examinat nu s-a gândit să-i preleveze teste pentru COVID-19.

După ce starea sa a devenit una critică, Anamaria Prodan a luat personal legătura cu Gigi Becali, care a trimis o echipă de la clinica pe care o deține. Astfel, i-a fost făcut vârstnicului testul de Covid-19, care a ieșit pozitiv. În acest moment, impresara s-ar afla acasă și nu s-ar simți deloc bine, așa cum susțin surse apropiate ale acesteia. Deși nu o sperie faptul că ar fi putut contracta virusul, este în pericol, având în vedere că a luat contact direct cu bărbatul.

“Ana este speriată, e-n casă, nu se simte prea bine nici ea! Nu se gândeşte că ar avea COVID-19, dar nu-i vine să creadă ce se întâmplă în România anului 2020. Nu vrea să mai răspundă la telefoane, nu vrea să mai audă de nimeni. Îi e gândul doar la unchiul ei, nu o mai interesează fotbalul, nimic.” , au declarat surse apropiate ale impresarei.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More