Connect with us
Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus. A intrat în contact cu unchiul său infectat

Sport

Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus. A intrat în contact cu unchiul său infectat

Marți, 14 iulie, unchiul Anamariei Prodan, Iulian Prodan, în vârstă de 90 de ani, a fost depistat pozitiv de coronavirus. Acesta a fost internat de urgență ieri, la Spitalul Matei Balș, după ce în ultimele zile s-a simțit foarte rău. Bărbatul s-a aflat în grija nepoatei sale, Anamaria, care nu se gândea că ar fi expusă unui asemenea pericol și unchiul său ar fi infectat cu Covid-19.

Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus. A intrat în contact cu unchiul său infectat

Anamaria Prodan  a intrat în contact, zilele trecute, în mai multe rânduri, cu unchiul său, Iulian Prodan, confirmat pozitiv cu Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 90 de ani, a fost internat de urgență la Institutul Matei Balș, după ce rezultatele testului pentru depistarea COVID-19 au ieșit pozitive.

Starea de sănătate a acestuia se modificase de câteva zile, iar la finalul săptămânii trecute a chemat o ambulanță. Paramedicii i-au sugerat să ia Paracetamol pentru că ar fi putu face insolație, ceea ce i-ar provoca starea de rău. În plus, personalul medical nu ar fi purtat la momentul respectiv niciun echipament special de protecție.

Luni, Iulian Prodan a apelat din nou la ambulanță deoarece starea de rău nu-i trecea și se simțea foarte slăbit. De această dată i s-a spus că ar fi vorba de o infecție urinară, însă nici unul dintre cei care l-au examinat nu s-a gândit să-i preleveze teste pentru COVID-19.

După ce starea sa a devenit una critică, Anamaria Prodan a luat personal legătura cu Gigi Becali, care a trimis o echipă de la clinica pe care o deține. Astfel, i-a fost făcut vârstnicului testul de Covid-19, care a ieșit pozitiv. În acest moment, impresara s-ar afla acasă și nu s-ar simți deloc bine, așa cum susțin surse apropiate ale acesteia. Deși nu o sperie faptul că ar fi putut contracta virusul, este în pericol, având în vedere că a luat contact direct cu bărbatul.

“Ana este speriată, e-n casă, nu se simte prea bine nici ea! Nu se gândeşte că ar avea COVID-19, dar nu-i vine să creadă ce se întâmplă în România anului 2020. Nu vrea să mai răspundă la telefoane, nu vrea să mai audă de nimeni. Îi e gândul doar la unchiul ei, nu o mai interesează fotbalul, nimic.” , au declarat surse apropiate ale impresarei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top