Connect with us
AS Roma - Liverpool Scor Live și Video - Returul semifinalei din Liga Campionilor

Sport

Rezumat VIDEO! AS Roma – Liverpool Scor Final 4-2. Liverpool ajunge în finală

AS Roma Liverpool Scor 4-2 (final). Italienii au căutat a doua minune din acest sezon de Champions League.

După ce Liverpool a câștigat în meciul tur cu 5-2, Roma a încearcat o nouă răsturnare spectaculoasă de situație.

Dupa 11 ani Liverpool se califică în finala Uefa Champions League. Meciul As Roma VS Liverpool a fost LIVE TEXT și LIVE VIDEO pe Huff.ro. Rezumatul video al meciului dintre Roma și Liverpool este aici.

Rezumat video AS Roma – Liverpool Scor Live 4-2

AS Roma – Liverpool se termină 4-2, iar italienii ratează calificarea în finală. Elevii lui Di Francesco mai aveau nevoie de un gol pentru a egala scorul din manșa tur, dar arbitrul a fluierat finalul după golul de 4-2, marcat din penalty de Nainggolan.

Astfel, belgianul s-a ținut de cuvânt după ce i-a promis antrenorului că va marca de cel puțin două ori.

Min. 90 – Penalty!!! Roma înscrie în minutul 90, dar nu e suficient pentru AS Roma. Liverpool  întra în finala UCL.

UPDATE Min. 86: AS Roma – Liverpool 3-2. GOOOOOOL AS Roma! Nainggolan a marcat cu un șut de la distanță, la care portatul Karious a privit neputincios. Astfel, belgianul s-a ținut de cuvânt după ce i-a promis antrenorului că va marca.

Min 77 – As Roma înscrie în ultimele minute din meci. Scorul în minutul 88 este 3-2. Roma mai are nevoie de două goluri pentru calificare.

Min 76 – Florenzi primește cartonaș galben

UPDATE Min. 63: O nouă ocazie uriașă pentru romani. Nainggolan centrează de pe dreapta, Dzeko deviază până la El Shaarawy, care șutează din câțiva metri, dar Alexander-Arnold respinge cu mâna din interiorul careului. Arbitrul Damir Skomina nu vede hențul lui Arnold.

Min 61 – As Roma din nou a fost foarte aproape să înscrie! Vezi momentul video mai jos. As Roma VS Liverpool scor 2-2. Șansă mare de gol pentru Roma. Under reia din săritură o minge trimisă de la distanță în careu, însă Karius e la post și reține mingea aproape de linia porții

Min 59 – Fază de infarct  la poarta Liverpool. As Roma atacă periculos!

Min 52 – Gooooool! Roma egalează scorul pe Olimpico! Scor As Roma – Liverpool 2-2.

Min 49 – Ofsaid!

Min 46 – Meciul a revenit. Scorul la pauză este 1-2.  Italienii au o misiune extrem de dificilă, în încercarea de a recupera o diferență generală de 4 goluri

UPDATE: Scorul la pauză este 1-2. Liverpool este aproape sută la sută calificată în finala Champions League din Kiev. Rezumatul video va fi publicat de huff.ro imediat dupa terminarea mecului!

Minutul 45: Pellegrini îi exasperează pe fanii Romei cu o lovitură liberă bătută lamentabil.

Update: Mai sunt cinci minute până la pauză. Nu au mai fost mari ocazii de gol. Salah a avut o incursiune spectaculoasă în careul romanilor, dar totul s-a încheiat cu un corner.

Minutul 35: Englezii se apără bine, iar italienii nu par capabili la acest moment să pună pericol real asupra porţii lui Karius.

Minutul 26: GOL LIVERPOOL! Wijnaldum marchează cu capul după corner. Liverpool este ca şi calificată în finală!


Minutul 25: OCAZIE Liverpool! Mane aproape de dublă, dar Allison respinge în corner!

Update: Roma atacă, dar atacurile elevilor lui Eusebio Di Francesco par a fi haotice până în acest moment şi nu îl pun la încercare pe Karius. Minutul 21.

Update: GOL ROMA în minutul 15! Autogol! Millner e lovit în faţă de o minge pe care un fundaş al lui Liverpool a încercat să o respingăşi trimte mingea în proprie poartă! Karius a fost fără reacţie.

Update: GOL LIVERPOOL! Gol Mane! Cormoranii dau lovitura pe un contraatac pornit de la o gafă a lui Nainggolan! Liverpool a luat o opţiune serioasă pentru finala de la Kiev! Minutul 10.

Update: Salah este cel mai faultat jucător din tabăra cormoranilor. Italienii fac un marcaj strâns la atacantul egiptean.

Update: Aşa cum era de aşteptat Roma este echipa mai ofensivă. Florenzi a expediat un şut puternic în minutul 6, dar mingea s-a dus pe lângă poarta lui Karius.

Update: A început meciul cu lovitura de start aparţinând italienilor. Ei au avut o primă fază de atac, prin Dzeko.

Update: Atmosferă de vis pe Stadio Olmpico. Arena din capitala italiană este plină.

Update: Avem echipele oficiale de start:

Roma: Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Pellegrini, De Rossi, Nainggolan – Schick, Dzeko, El Shaarawy

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Henderson, Milner, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Stire initiala

AS Roma a făcut meciul sezonului din Liga Campionilor, în sferturi, pe Olimpico, învingând Barcelona cu 3-0 și eliminând-o pe noua campioană a Spaniei.

3-0 este exact scorul de care capitolinii au nevoie și de această dată pentru a-și asigura calificarea în finala UCL.

Gruparea din capitala Italiei a prins un meci slab pe Anfield, iar Liverpool s-a impus fără probleme. Cu Mohamed Salah în formă mare, cormoranii au marcat cinci goluri și mai puteau înscrie.

Vezi și: Rezumatul video al meciului din tur, scor 5-2

Ultimele minute au arătat o altă față a partidei, iar romanii au marcat de 2 ori, profitând și de faptul că Jurgen Klopp a scos „piesele grele” de pe teren.

De altfel, presa din Anglia aduce o vește șoc din interiorul clubului britanic. Publicațiile din UK scriu că Jurgen Klopp și Zeljko Buvac, antrenor secund la Liverpool și omul de încredere al antrenorului, s-ar fi certat, iar bosniacul a fost îndepărtat de la club.

Cei doi erau împreună pe bancă din 2001, fiind alături la Mainz, Dortmund și Liverpool. Buvac fusese numit de Klopp „creierul echipei” pe vremea când cei doi se ocupau de Borussia Dortmund.

Se zvonește că Buvac va fi noul antrenor al lui Arsenal, după ce Wenger va părăsi echipa la finalul acestui sezon.

Cert este că ne așteaptă un meci spectaculos, miza fiind una mare. Echipa care se califică astăzi va juca finala Ligii Campionilor 2018, de la Kiev, în compania lui Real Madrid, care a reușit să o elimine pe Bayern Munchen.

Vezi și: Rezumat VIDEO! Real – Bayern Scor 2-2 Live VIDEO & TEXT – Real Madrid se califică!

AS Roma Liverpool Scor: Echipe probabile

AS Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Strootman, De Rossi, Pellegrini; Nainggolan, Dzeko, El Shaarawy.

Liverpool: Karius; Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mane.

Meciul de pe Stadio Olimpico va fi arbitrat de centralul sloven Damir Skomina.

Partida va fi televizată de la ora 21.45 de Telekom Sport, Pro TV și Look TV. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul și cu cele mai importante faze prezentate în format video și vă va oferi rezumatul video al meciului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top