Connect with us
Astra si FC Copenhaga joaca miercuri, de la ora 20.30, in turul trei preliminar al Champions League. Unde poti vedea meciul live online si la tv.

Sport

Astra – FC Copenhaga, ora 20.30. Unde poti vedea meciul LIVE ONLINE si la TV

Astra FC Copenhaga – live online

Astra si FC Copenhaga se dueleaza miercuri, 27 iulie 2016, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Miza este un loc in play-off-ul celei mai importante competitii intercluburi din lume, precum si o suma de circa 8.000.000 de euro care va intra in conturile clubului castigator.

Vezi aici rezumatul video al meciului dintre Astra si Copenhaga, scor final 1-1!

Dupa ce a castigat Supercupa in fata lui CFR Cluj, pentru Astra a urmat dezastrul cu Dinamo, giurgiuvenii pierzand derby-ul din prima etapa a Ligii 1, scor 1-4. Condusa de pe banca tehnica de Cristian Petre, intrucat Marius Sumudica este suspendat, Astra incearca sa invinga formatia daneza, care reusea sa ajunga in optimile UCL in anul 2011.

Vezi si: Astra – CFR Cluj, scor 1-0 in Supercupa Romaniei. Video Rezumat

„Sumi a simtit o mare frustrare si suparare dupa meciul cu Dinamo. El nu a putut lua legatura cu echipa, dar mi-a transmis ca isi doreste ca sa fim agresivi si sa facem un efort mai mare. E nervos, dar vrea sa stergem totul cu buretele si sa facem un meci bun.

O sa avem mari sanse de reusita daca o sa facem asta. Ne-a spus sa iestim cu fruntea inainte dupa cele doua meciuri din Liga Campionilor.

Banii sunt foarte importanti, dar echipa nu se gandeste la acest lucru acum. Ei se gandesc sa faca performanta de a ajunge in grupele Ligii Campionilor, sau in cele ale Ligii Campionilor. Eu am vorbit doar cu Sumi si patronul nu a transmis nimic in legatura cu acest meci”, a spus antrenorul Cristian Petre, in conferinta de presa de dinaintea partidei.

Astra FC Copenhaga, Echipe probabile de start

Astra: S.Lung – Vangjeli, Fabricio, Oros, J.Morais – Takayuki, Lovin, Boldrin – Boudjemaa, D.Florea, Teixeira

FC Copenhaga: Olsen – Ankersen, Jorgensen, Johansson, Augustinsson – Verbic, Delaney, Kvist, Falk – Santander, Cornelius

Meciul este arbitrat de o brigada din Ungaria, avandu-l la centru pe Istvan Vad.

Meciul poate fi urmarit Live la TV pe Digisport 1 si live online pe site-ul televiziunii, pentru abonatii RCS&RDS.

In celalalt meci din preliminariile UCL in care a fost implicata o echipa romaneasca, Steaua a terminat la egalitate cu Sparta Praga, scor 1-1, in Cehia, si are prima sansa la calificare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top