Connect with us
Astra si West Ham joaca in aceasta seara in prima mansa a dublei din playoff-ul Europa League. Vezi cine transmite meciul live online si la TV.

Sport

Astra – West Ham, ora 21:15. Unde poti vedea meciul Live Online si la TV

Astra West Ham – Live online si la TV

Astra infrunta in aceasta seara West Ham, intr-un meci contant pentru playoff-ul Europa League. Cele doua formatii s-au intalnit si anul trecut, in turul trei preliminar al aceleiasi competitii. Atunci, „astralii” au reusit sa se califice, dupa scorul de 2-2 la Londra si 2-1 la Giurgiu.

Vezi si:

In meciul de astazi, Astra nu il poate avea pe banca tehnica pe antrenorul Marius Sumudica, suspendat din cauza scandalului pariurilor. Cu toate acestea, tehnicianul englezilor, croatul Slaven Bilic, este de parere ca acest lucru nu va influenta jocul.

„Am observat la meciul cu FC Copenhaga si la meciul de campionat din ultima etapa, (castigat de Astra cu 3-1 contra lui ACS Poli Timisoara -n.r) ca nu era pe banca. Il stiu de anul trecut, dar eu spun mereu ca jucatorii decid, iar el are staff-ul lui.

Cred ca problema mai importanta este daca lipsesc caţiva jucatori, nu antrenorul. Antrenorul este sus, jucatorii sunt pe teren”, a precizat Bilic la conferinta de presa de dinaintea meciului.

„Trebuie sa ne concentram pe acest meci. Vrem sa ne calificam. Ne-am dorit aceasta participare europeana, este recompensa pentru sezonul bun de anul trecut. Avem o sansa. Inca nu am ajuns acolo, dar suntem aproape, la doua meciuri de grupe. Ne-au eliminat aici anul trecut, sunt campionii Romaniei. E o echipa pe care o respectam mult”, a mai spus antrenorul lui West Ham.

„Ne aflam in faţa unui examen extrem de important, intalnim joi o echipa extrem de valoroasa, cu jucatori, luaţi individual, peste media din Europa, jucatori care au fost si la Campionatul European. Speram sa facem o figura frumoasa, sa incercam sa le dam o replica destul de buna si, de ce nu, sa ne apropiem si victoria”, a declarat si secundul Astrei, Cristian Petre.

Astra West Ham. Echipe probabile start

Astra Giurgiu: Lung Jr. – Vangjeli, Sapunaru, Fabricio, J. Morais – Lovin, Takayuki, Boudjemaa – Teixeira, D. Florea, Daniel Niculae

West Ham United: Randolph – Burke, Oxford, Ogbonna – Antonio, Noble, Kouyate, Byram – Tore, Calleri, E. Valencia

Partida va fi arbitrata de o brigada din Portugalia, condusa la centrul de Artur Soares Dias.

Meciul dintre Astra si West Ham United se disputa joi, 18 august 2016, de la ora 21.15. Partida de pe stadionul „Marin Anastasovici” va televizata de DigiSport1. Meciul poate fi urmarit live online pe site-ul televiziunii, pentru abonatii RCS&RDS.Astra – West Ham Rezumat Video, scor final 1-1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top