Connect with us
Atletico Madrid l-a transferat gratis pe portughezul Gelson Martins

Sport

Atletico Madrid l-a transferat gratis pe portughezul Gelson Martins

Tranfer nemaiîntâlnit! Atletico Madrid a anunţat miercuri transferul extremei portugheze Gelson Martins, care a venit ca jucător liber după ce şi-a reziliat contractul cu clubul de fotbal Sporting Lisabona, relatează EFE.

Gelson Martins, 23 ani, care a semnat un contract pe 6 ani cu Atletico Madrid, a disputat 140 meciuri la Sporting, în care a marcat 27 goluri în toate competiţiile.

La naţionala Portugaliei, Gelson Martins a disputat 19 meciuri şi a fost prezent în lotul pentru Cupa Mondială 2018 din Rusia, jucând 31 de minute în meciul cu Maroc (1-0).

Portughezul şi-a reziliat la începutul lunii iunie contractul cu Sporting, după incidentele din mai în care suporteri radicali au pătruns în baza sportivă a lui Sporting şi au agresat mai mulţi jucători şi membri ai staff-ului tehnic al clubului.

Juventus şi AC Milan negociază un schimb Higuain-Bonucci

Juventus Torino, campioana en titre a Italiei, se pregăteşte să-l readucă pe fundaşul Leonardo Bonucci de la rivala AC Milan, interesată la rândul ei de argentinianul Gonzalo Higuian, actualul atacant al torinezilor, informează presa italiană.

Corriere della Sera precizează că PSG, campioana en titre a Franţei, şi-a manifestat la rândul ei interesul faţă de Bonucci, însă apărătorul italian doreşte să revină la Juventus. Ziarul milanez adaugă că oficialii „Bătrânei Doamne” s-au întâlnit deja cu Bonucci, care a acceptat chiar şi o reducere substanţială a salariului său, de la 10 milioane (cât câştigă în prezent pe San Siro) la 7 milioane euro pe sezon.

În acelaşi timp, AC Milan este interesată de serviciile atacantului Gonzalo Higuain, însă gruparea „rossonera” va trebui să achite torinezilor şi suma de 30 milioane euro, pe lângă cedarea lui Bonucci, conform cotidianului citat. Higuain pretinde, la rândul său, un contact pe cinci ani şi

un salariu de 7,5 milioane euro pe sezon pentru a accepta să se despartă de Juve, care l-a recrutat recent pe starul portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, în schimbul sumei de 100 milioane euro.

Citește și: Neymar, pus la zid de o legendă a fotbalului, din cauza simulărilor sale

Leonardo Bonucci, în vârstă de 31 ani, a evoluat între 2010 şi 2017 la Juventus, club cu care a câştigat şase titluri de campion al Italiei şi a disputat două finale de Liga Campionilor.

Gonzalo Higuain (30 ani) a fost achiziţionat de Juventus în 2016, de la rivala SSC Napoli, reuşind să marcheze 55 de goluri în 105 meciuri disputate pentru torinezi, în toate competiţiile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top