Connect with us
Australian Open 2021. Toate jocurile de joi, anulate. Halep intră în izolare

Sport

Australian Open 2021. Toate jocurile de joi, anulate. Halep intră în izolare

Schimbări de ultima oră la Australian Open 2021. Toate meciurile care ar fi trebuie jucate joi au fost anulate din cauza unui caz de COVID-19 la hotelul unde erau cazați jucătorii. Astfel, 600 de de jucători și oficiali ai primului turneu de Grand Slam, printre care și Simona Halep, sunt nevoiți să intre acum în izolare pentru a fi testați.

Jocurile de la Australian Open au fost anulate

Joi ar fi trebuit să aibă loc primele jocuri Australian Open, însă acestea au fost anulate. Aproape 600 de jucători și oficiali trebuie să intre în izolare după ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, unde participanții la Australian Open au stat în carantină, a fost confirmat cu COVID-19.

Organizatorii de la Australian Open au anunțat că ziua de joi de la Melbourne este anulată și va fi destinată testării tuturor celor despre care se crede că sunt contacții celui infectat. Angajatul care are coronavirus a lucrat ultima dată pe 29 ianuarie, iar în acel timp se aflau la hotel cele 600 de persoane.

Premierul australian este optimist și crede că lucrurile vor reveni rapid la normal, având în vedere că s-au mai confruntat cu situații dificile.

„Este doar un caz, lumea nu trebuie să se panicheze. Am dovedit în trecut că știm cum să rezolvăm astfel de situații”, a spus Daniel Andrews, premierul din Victoria.

Cât despre primul turneu de Grand Slam al anului, Andrews a spus că nu este în pericol și acesta se va desfășura între 8 și 21 februarie, așa cum a fost stabilit.

Tot premierul este cel care a anunțat că acest incident va înăspri și mai tare măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Printre altele, jucătorii nu vor mai putea circula fără măști, pentru a se proteja mai bine.

Mâine, Simona Halep ar fi trebuit să joace atât la simplu, cât și la dublu. Irina Begu urma să se dueleze cu Naomi Osaka în sferturile de finală de la Gippsland Trophy.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top