Connect with us
Lovitură grea pentru Simona Halep. Ce se întâmplă cu sportiva

Sport

Lovitură grea pentru Simona Halep. Ce se întâmplă cu sportiva

Celebra tensimenă, Simona Halep, a avut o perioadă destul de grea. Ea a fost confirmată cu covid-19 de curând și a reușit să se vindece. Deși a avut o formă ușoară a bolii, a avut ceva simptome și nu s-a simțit prea bine. Totuși, ultima vreme a fost foarte tensionată pentru marea sportivă, iar loviturile se țin lanț. Ea nu a mai fost nominalizată la Premiul de favorită a fanilor.

Simona Halep nu mai este favorita publicului

Marea tenismenă, Simona Halep, care ocupă numărul doi mondial, nu a mai fost nominalizată în 2020 de Asociaţia Jucătoarelor profesioniste de Tenis (WTA) la premiul de Favorită a fanilor, după ce a câştigat precedentele trei ediţii. În 2017, 2018 și 2019, Halep a fost favorita fanilor din circuitul WTA.

Cele patru candidate din acest an sunt poloneza Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, care anul trecut a pierdut în faţa Simonei Halep bătălia pentru titlul de numărul unu în inimile iubitorilor tenisului, tânăra jucătoare americană Coco Gauff (16 ani), australianca Daria Gavrilova şi rusoaica Daria Kasatkina.

Cei care doresc, își pot vota preferata până la 6 decembrie.

Simona Halep se confruntă și cu probleme mari de sănătate, care în ultima vreme s-ar fi agravat semnificativ. La doar 17 ani, ea a fost diagnosticată cu hernie de disc. Medicii i-au zis atunci că este cea mai tânără pacientă cu o astfel de boală. Celebra tenismenă  a explicat faptul că are dureri cumplite mai mereu, deoarece are patru hernii care nu îi dau voie să se miște așa cum și-ar dori.

Sportiva a mărturisit că a avut mari probleme din cauza herniei și chiar în timpul jocului a resimțit dureri insuportabile, pe care cu greu le-a controlat. Mai mult, ea a fost nevoită să abandoneze un joc din cauza faptului că nu s-a mai putut mișca și nu a mai putut suporta presiunea asupra spatelui.

„Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu.”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a avut o perioadă tensionată. Ea a fost identificată cu noul coronavirus, deși a fost foarte atentă, nu a ieșit prea mult din casă fără motiv și s-a protejat mereu. Deși a avut simptome, boala a fost una ușoară și s-a recuperat rapid.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top