Connect with us
Jandarmii s-au luat la bătaie cu suporterii polonezi în centrul vechi al Capitalei, înaintea meciului dintre România și Polonia

Sport

Bătaie între jandarmi și suporterii polonezi în Centrul Vechi

Suporterii polonezi s-au bătut cu jandarmii în Centrul Vechi al Capitalei. Se pare că incidentul a pornit într-un club din centrul Bucureștiului, iar forțele de ordine au intervenit.

Conform primelor informații, scandalagii fac parte din grupul ultras  „55 Jazz”, iar bătaia a pornit de la un conflict intern între membrii grupării. Jandarmii au intervenit în forță, pentru a aplana conflictul. Șapte persoane au fost reținute în urma acestui scandal. Un suporter a fost rănit în urma altercației.

Circa 3000 de fani polonezi sunt așteptați la meciul din această seară dintre România și Polonia.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a jocului sportiv, peste 1000 de jandarmi vor acţiona la nivelul Capitalei pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor şi pentru prevenirea apariţiei unor incidente violente de natură să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

România și Polonia se înfruntă vineri seara, de la ora 21.45, într-un meci contând pentru grupa E a preliminariilor CM 2018.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top