Connect with us
România Polonia, vineri, ora 21.45. Vezi aici scorul live și cele mai importante faze video ale partidei din 11 noiembrie, din preliminariile CM 2018.

Sport

România – Polonia SCOR final 0-3. Rezumat VIDEO

România Polonia – SCOR FINAL 0-3.

România a fost învinsă de Polonia pe teren propriu, scor 0-3. În urma acestui rezultat, șansele de calificare la Mondial scad dramatic. Armenia a învins Muntenegru cu 3-2, iar Danemarca a bătut Kazahstan cu 4-1.

Clasamentul grupei E arată astfel: 1.Polonia, 1o puncte 2. Muntenegru, 7 puncte 3. Danemarca, 6 puncte, 4.România, 5 puncte, 5. Armenia, 3 puncte 6. Kazahstan, 2 puncte.

Rezumat România Polonia, scor 0-3


Defășurarea meciului

Update: Gol Polonia! Lewandovski a transformat penaltyul. România – Polonia este 0-3, în minutul 90. Și meciui este gata.


Update, ora 23.33: Penalty Polonia. Grigore îl faultează pe Lewandovski.

Update, ora 23.27: GOL POLONIA. GOL Lewandovski! România Polonia, scor 0-2 în minutul 82. Meciul pare terminat.

Update, ora 23.25: Ultima schimbare la România. Keșeru a intrat în locul lui N.Stanciu.

Update, ora 23.24: A doua Schimbare la Polonia: Teodorczyk a intrat în locul lui Zielinski.

Update, ora 23.32: Florin Andone a primit un cartonaș galben și nu va juca în meciul cu Danemarca.

Update, ora 23.18: România Polonia, scor 0-1, după 75 de minute. Adversarii noștri au o posesie de 51%. Grosicki a șutat slab, iar Tătărușanu a reținut.

Update, ora 23.14: Prima schimbare la polonezi. Maczynski i-a luat locul lui Linetty.

UPDATE, ora 23.12: OCAZIE ANDONE! La faza următoare România cere penalty. Săpunaru ia un galben pentru că a protestat de pe margine!


Update, ora 23.07: Stancu nu ajunge la timp la o minge trimisă de Nicușor Stanciu, iar portarul polonez reușește să prindă. Este minutul 65.

Update, ora 23.02: Meciul s-a reluat, iar atacantul polonez încă acuză șocul. Am putea juca meciul cu Danemarca cu terenul suspendat din cauza acestor incidente regretabile.

Update, ora 22.58: O petardă explodează lângă Lewandovski, care se prăbușește pe gazon! Echipa medicală intervine! Arbitrul a oprit meciul!

Update, ora 22.55: Benzar primește cartonașul galben. Iar Polonia are lovitură liberă. Lewandovski trimite pe lângă.

Update, ora 22.53: România începe în forță, iar jucătorii noștri au creat deranj în careul polonez. Stadionul s-a trezit la viață

Update, ora 22.50: Tricolorii încep mai bine această primă repriză și au primul corner!

Update, ora 22.48: S-a reluat meciul. Andone l-a înlocuit pe Adi Popa, iar Hoban a fost schimbat de Prepeliță.

Update, ora 22.33: România – Polonia, scor 0-1 la pauză.

Update, ora 22.29: Arbitrul a întrerupt partida, pentru câteva clipe, după ce mai multe torțe au ajuns pe teren. Sunt incidente în tribunele Arenei Naționale!

Update, ora 22.27: România a reușit să echilibreze partida spre final de repriză. Chipciu a avut un corner, dar defensiva poloneză a reușit să respingă.

Update, ora 22.23: Danemarca are 2-1 cu Kazahstan, după un gol marcat de Eriksen din 11 metri.

Update, ora 22.19: OCAZIE ROMÂNIA! Fabianski e providențial la reluarea lui Chiricheș după lovitură liberă a lui Chiricheș!

Update, ora 22.15: România Polonia, scor 0-1, după 30 de minute din meci. Tricolorii încearcă să pună presiune la poarta polonezilor, dar încercările sunt timide. Nicușor Stanciu a avut o lovitură liberă, dar Fabianski a prins fără dificultate.

Update, ora 22.10: Sunt incidente în tribune! Suporterii polonezi și cei romîni aruncă cu fumigene unii spre alții. Între timp, România a avut primul corner, dar portarul Fabianski a reținut fără probleme.

Update, ora 22.08: Au trecut 20 de minute din meci, iar România este inexistentă pe teren. Robert Lewandovski îi depășește cu ușurință pe fundașii noștri. Nu reușim să ieșim din jumătatea noastră de teren.

Update, ora 22.05: Grigore îl faultează pe Lewandovski, iar Polonia are o lovitură liberă periculoasă. Din fericire, atacantul polonez a executat slab, direct în zid.

Update, ora 22.04: În celălalt meci din grupa E, Danemarca este la egalitate cu Kazahstan, 1-1, după ce nordicii reușiseră să deschidă scorul.

Update, ora 22.02: Polonezii pun din ce în ce mai multă presiune la poarta noastră. Nu este un început bun pentru tricolori. Polonia a avut mai multe cornere și se află la controlul partidei.

Update, ora 21.58: GOL POLONIA! GOL Grosicki in minutul 10! Atacantul a tras foarte puternic din interiorul careului, la o fază la care fundașii noștri au greșit. România – Polonia, scor 0-1.

Update, 21.55: Zelinski a tras de la 18 metri, dar Tătărușanu nu a avut probleme în a reține. Jucătorii lui Daum se apără sus.

Update, ora 21.52: Lewandovski a tras mult peste poartă de la 15 metri lateral de poarta lui Tătărușanu. Este minutul 5

Update, ora 21.49: Avem un început de meci echilibrat. Tricolorii au avut o primă fază de atac, respinsă de fundașii polonezi.

Update, ora 21.46: A început România Polonia! Tricolorii au avut lovitura de start!

Update, ora 21.41: Coregrafie superbă a fanilor români!

coregrafia

 

Update, ora 21.36: Stadionul va fi cel mai probabil plin la ora începerii meciului România – Polonia. Aproape toate biletele au fost vândute. Circa 45.000 de suporteri se află în tribunele Arenei Naționale.

romania-polonia-1

Update, ora 21.15: Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF mizează pe o victorie a României. „Pronosticul meu e 1”,a spus Dragomit

Update, ora 21.13: România Polonia stă să înceapă. Casele de pariuri îi dau favoriți pe adversarii noștri din această seară, cu o cotă la victorie de circa 2.50. O victorie a României este cotată cu 3.45, iar un rezultat de egalitate are cota 3.15.

Update, ora 21.07: Se pregătește o coregrafie specială la meciul de azi! Fanii români vor face spectacol la ora meciului!

Update, ora 20.53: Rezultat de senzație reușit de Armenia, care a întors scorul cu Muntenegru, și a câștigat în ultimul minut! Armenia – Muntenegru s-a terminat 3-2!

Vezi aici rezumatul video al meciului de la Erevan!

Update ora 20.42: A mai rămas o oră până la startul meciului România Polonia și avem echipele de start. Daum folosește un sistem 4-2-3-1. Hoban și Răzvan Marin vor fi închizătorii, iar Stancu vârful împins. Stanciu joacă în spatele acestuia, iar benzile sunt acoperite de Chipciu și Adi Popa. Benzar și Toșca asigură flancurile apărării, iar cuolul de fundași centrali este format din Chipciu și Chiricheș. Tătărușanu este în poartă.

romaniaaaa

Polonezii preferă un 4-1-4-1, cu Robert Lewandovski vârf de atac. În primul 11 al polonezilor și- a făcut loc și Linetty, tânărul fotbalist al celor de la Sampdoria.

polonia-oficial

Update, ora 20.34: ARMENIA a egalat-o pe Muntenegru! Scorul este 2-2. Vești foarte bune pentru tricolori înainte de debutul meciului cu Polonia!

Update, ora 20.19: Armenia a redus din diferență în meciul cu Muntenegru, iar scorul este 1-2.

Update, ora 20.08: Meciul de pe Arena Națională se dispută cu acoperișul strâns. La ora de începere a meciului România – Polonia se anunță o temperatură de 8 grade celsius!

Update, ora 19.46: Noi incidente între fanii polonezi au avut loc la Arena Națională. Jandarmii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene pentru a-i opri pe huliganii care s-au luat la bătaie între ei!

Update, ora 19.39: Vești nu tocmai bune vin din Armenia. Muntenegru conduce cu 2-0 înainte de pauză și la acest scor are toate șansele să rămână liderul grupei E.

Update, ora 19.27: Imagini din vestiarul tricolorilor înainte de meciul din această seară.

Update, ora 19.20: Daniel Niculae, atacantul care marca golul victoriei în ultimul meci România – Polonia, și-a manifestat susținerea față de tricolori printr-un mesaj pe contul său de socializare.

„Nu vreau 50 de mii de ‘check in uri’ la ‘loja vip’👎🏻👎🏻…vreau 50 de mii de suporteri cantand si incurajand echipa nationala!👍💪🏻🇹🇩⚽️”, a scris fotbalistul Astrei pe Facebook.

Update, ora 19.00: La cererea Poliţiei şi Jandarmeriei, Primăria Capitalei a trimis autocare şi autobuze care să-i ducă pe suporterii polonezi din Centrul Vechi la stadion. În unele mașini cu care fanii adversarilor noștri au sosit în țară au fost descoperite săbii, macete, fumigene și butelii cu gaz!

Update, ora 18.43: Ciprian Marica a anunțat că se retrage din cariera de fotbalist profesionist, însă nu a putut sta deoparte de acest meci!

„Asa nu putem fi învinși niciodată , indiferent de adversar! Voi dați energia, voi ajutați echipa atunci când are nevoie, voi le aratati primii adversarilor ce forta are Romania! Cu voi în spate fiecare tricolor e mai valoros! Ne vedem la stadion. HAI ROMÂNIA!!”, a postat Marica pe Facebook.

Update, ora 18.22: Selecționerul Christoph Daum i-a lăsat în afara lotului pe : portarul Cojocaru, fundaşii Filip şi Ţâru, mijlocaşii Nedelcu şi Rotariu şi atacantul Grozav.

Update, ora 18.00: Se anunță un stadion plin la ora începerii meciului. Suporterii sunt optimiști că selecționata noastră va reuși să obțină un rezultat bun în meciul de astăzi.

Update, ora 17.20: România va juca în tradiționalul echipament galben în această seară. Polonezii vor juca în roșu.

Update, 17.16: Denis Alibec este marea absență din lotul tricolorilor. Cu toate acestea, el le va ține pumnii de acasă colegilor săi.

„Astazi nationala noastra va juca un meci foarte important impotriva Poloniei. Voi fi cel mai infocat suporter si le voi tine pumnii baietilor. Am mare incredere ca vor reusi sa scoata un rezultat mare. Stiu cat de concentrati sunt si cat de mult isi doresc sa nu va dezamageasca. Stiu ca vor veni 50.000 de oameni. Haideti sa-i incurajam pe baieti si sa cantam 90 de minute pentru ei. Astazi toata lumea sa vina in GALBEN la stadion”, a scris Denis Alibec pe Facebook.

Update, ora 16.56: Fostul internațional Adrian Mutu, cel mai bun marcator al naționale, la egalitate cu Gică Hagi, a postat un mesaj de susținer pentru tricolori!

Update, ora 16.49: În legătură cu incidentul din Centrul Vechi, se pare că polonezii s-au bătut între ei! Scandalul a degenerat, iar jandarmii au fost nevoiți să intervină

Update, ora 16.31: Incidente înainte de România – Polonia! Jandarmii s-au bătut cu fanii polonezi în Centrul Vechi al Capitalei. Se pare că huliganii au provocat un scandal la un club din centrul Bucureștiului. Forțele de ordine au intervenit, iar mai multe persoane au fost reținute.

Bătaie între jandarmi și suporterii polonezi în Centrul Vechi

Stire initiala

România se înfruntă cu Polonia, vineri, 11 noiembrie, într-un meci care poate fi decisiv pentru calificarea la Mondialul din 2018. Tricolorii vau adunat până acum două rezultate de egalitate, cu Muntenegru și Kazahstan și o victorie la scor cu Armenia.

De cealaltă parte, Polonia a bătut Armenia și Danemarca și a obținut un rezultat de egalitate în deplasare, cu Kazahstan. Cele două echipe sunt despărțite de doar două puncte în clasamentul grupei E. Polonezii au adunat șapte puncte până acum, spre deosebire de cinci, câte au strâns tricolorii.

Înainte de duelul de astăzi, cele două echipe naționale s-au mai înfruntat de 33 de ori. România are un palmares pozitiv contra Polonei: 14 victorii, 15 egaluri și doar patru înfrângeri. Golaverajul întâlnirilor directe este de 54-47 în favoarea noastră.

Vezi și: Rezumat Kazahstan – Romania, rezultat final 0-0 VIDEO

Vezi și: Rezumat Armenia – România, rezultat final 0-5 VIDEO

Cea mai mare diferență de scor s-a înregistrat într-un meci România – Polonia, din 1932, când tricolorii au pierdut cu scorul de 0-5. Cel mai clar succes al nostru a avut loc în 1935, într-un amical România – Polonia, încheiat cu rezultatul de 4-1. Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc în anul 2009, la Varșovia, când românii s-au impus cu 1-0, cu un gol al lui Daniel Niculae.

România Polonia. Daum: „O să car jucătorii până la vestiare!”

La conferința de presă de dinaintea meciului, selecționerul Christoph Daum a declarat că o să își care jucătorii până la vestiare dacă vor reuși să câștige la două goluri diferență în fața leșilor.

„Avem oportunitatea să ne demonstrăm calitățile în fața unei echipe europene de nivel înalt și putem dovedi că suntem competitivi la acest nivel. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Am discutat mult individual, dar și cu grupul, am pregătit bine meciul, dar trebuie să arătam asta pe teren. Munca în echipă și spiritul echipei sunt elemente importante, alături de calitatea individuală. Trebuie ca, împreună cu suporterii, să reușim ce nu multă lume așteaptă. Cred în calitățile acestor jucători și suntem optimiști, chiar dacă Polonia are jucători foarte buni”, a spus antrenorul german.

„Dacă reuşim să câştigăm la două goluri, o să car jucătorii până la vestiare. O astfel de victorie înseamnă că şi-au depăşit limitele. Ar fi minunat pentru România”, a mai spus neamțul de pe banca tehnică a României.

România Polonia. Nawalka: „Suntem pregătiți pentru un meci greu”

De cealaltă parte, selecționerul Poloniei s-a arătat optimist înaintea jocului din această seară.

„Nu pot să promit, dar am făcut tot ceea ce trebuia pentru a pregăti acest meci. Am folosit la maxim perioada de pregătire şi cred că din punct de vedere mental, toată lumea a revenit pe drumul corect şi sunt convins că la meciul de mâine vom arăta tot ceea ce ne-am propus. Vom face totul pentru a câştiga, în faţa unui adversar puternic, cu un selecţioner foarte bun şi cu o organizare a jocului. Suntem pregătiţi pentru un meci greu, dar vom lupta pentru a pleca cu toate punctele. Pot să vă asigur că va fi un meci plăcut pentru suporteri”, a declarat Adam Nawalka la conferinţa de presă.

Un amănunt interesant este faptul că acest meci se va disputa de Ziua Națională a Poloniei, 11 noiembrie. În jur de 3000 de fani polonezi se vor afla pe Arena Națională din București, pentru a-și susține favoriții. Autoritățile au luat măsuri suplimentare pentru a preveni incidentele, mai ales că s-a anunțat că printre polonezii care vor veni la meci se regăsesc și în jur de 200 de huligani.

România Polonia – Loturile celor două echipe

Lot România

1 Costel Pantilimon
2 Romario Benzar
3 Alin Toșca
4 Cosmin Moți
5 Ovidiu Hoban
6 Vlad Chiricheș
7 Alexandru Chipciu
8 Adrian Popa
9 Florin Andone
10 Alexandru Maxim
11 Andrei Ivan
12 Ciprian Tătărușanu
13 Claudiu Keșeru
14 Iasmin Latovlevici
15 Răzvan Marin
16 Silviu Lung
17 Eric Bicfalvi
18 Andrei Prepeliță
19 Bogdan Stancu
20 Gabriel Enache
21 Dragoș Grigore
22 Cristian Săpunaru
23 Nicolae Stanciu

Lot Polonia

Portari: Artur Boruc (Bournemouth), Lukasz Fabianski (Swansea City), Wojciech Szczesny (AS Roma), Lukasz Skorupski (Empoli)

Fundași: Kamil Glik (AS Monaco), Maciej Rybus (Lyon), Artur Jedrzejczyk (Krasnodar), Thiago Cionek (Palermo), Igor Lewczuk (Bordeaux), Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Pawel Dawidowicz (Bochum), Michal Pazdan (Legia Varșovia)

Mijlocași: Jakub Blaszczykowski (Wolfsburg), Tomasz Jodlowiec (Legia Varșovia), Kamil Grosicki (Rennes), Grzegorz Krychowiak (PSG), Slawomir Peszko (Lechia Gdansk), Krzysztof Maczynski (Wisla Cracovia), Piotr Zielinski (Napoli), Karol Linetty (Sampdoria), Pawel Wszolek (QPR), Damian Dabrowski (Cracovia), Jacek Goralski (Jagiellonia Białystok), Bartosz Kapustka (Leicester City)

Atacanți: Robert Lewandowski (Bayern Munich), Lukasz Teodorczyk (Anderlecht), Kamil Wilczek (Brondby)

România Polonia Scor Live. Echipe de start

România: Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Grigore, Toşca – Hoban – Popa, Marin, Stanciu, Chipciu – Stancu

Polonia: Fabianski  Blaszczykowski, Glik, Cionek, Jedrzejczyk – Grosicki, Zielinski, Krychowiak, Peszko – Teodorczyk, Lewandowski.

Meciul România – Polonia va fi arbitrat de o brigadă din Slovenia, condusă la centru de Damir Skomina. Acesta va fi ajutat la cele două tușe de arbitrii asistenți Jure Praprotnik și Robert Vukan.

Meciuri disputate până acum

România – Muntenegru 1-1
Danemarca – Armenia 1-0
Kazahstan – Polonia 2-2
Armenia – România 0-5
Muntenegru – Kazahstan 5-0
Polonia – Danemarca 3-2
Kazahstan – România 0-0
Danemarca – Muntenegru 0-1
Polonia – Armenia 2-1

Grupa E, clasament:

1. Muntenegru  (7-1) 7 puncte
2. Polonia (7-5)  7
3. România (6-1) 5
4. Danemarca (3-4) 3
5. Kazakhstan (2-7) 2
6. Armenia (1-8) 0

România Polonia Scor Live, în preliminariile CM 2018.

ROMÂNIA  – POLONIA este televizat de TVR 1, vineri, de la ora 21.45.Partida poate fi urmărită ONLINE pe tvrplus. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul LIVE al partidei și cele mai importante faze în format video.

Au mai rămas de jucat

11 noiembrie 2016: Armenia – Muntenegru (ora 19:00), Danemarca – Kazahstan, România – Polonia (ora 21:45)

26 martie 2017: Armenia – Kazahstan (ora 19:00), Muntenegru – Polonia, România – Danemarca (ora 21:45)
10 iunie 2017: Kazahstan – Danemarca (ora 19:00), Muntenegru – Armenia, Polonia – România (ora 21:45)
1 septembrie 2017: Kazahstan – Danemarca (ora 19:00), Danemarca – Polonia, România – Armenia (ora 21:45)
4 septembrie 2017: Armenia – Danemarca (ora 19:00), Muntenegru – România, Polonia – Kazahstan (ora 21:45)
5 octombrie 2017: Armenia – Polonia (ora 19:00), Muntenegru – Danemarca, România – Kazahstan (ora 21:45)
8 octombrie 2017: Danemarca – România, Kazahstan – Armenia, Polonia – Muntenegru (ora 19:00)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top