Connect with us
Ce avere are Simona Halep. Este vorba de milioane de dolari

Sport

Ce avere are Simona Halep. Este vorba de milioane de dolari

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute sportive la nivel mondial și se bucură de mare succes. Are la activ numeroase competiții câștigate și este foarte cunoscută în plan internațional. Aceasta a reușit să-și ducă pasiunea la un alt nivel, devenind una dintre cele mai bune tenismene ale lumii. În plus, câștigurile sunt la fel de mari, ceea ce o face pe Simona Halep să se poată lăuda cu o avere de milioane de dolari.

Simona Halep, milionară în euro

Simona Halep nu duce deloc grija zilei de mâine. Performanțele ei sportive i-au adus câștigarea celor mai importante concursuri și i-au umplut conturile cu peste 35 de milioane de dolari. Simona Halep este pe locul 4 în topul Forbes al celor mai bine plătite sportive din perioada iunie 2019 – iunie 2020 și, chiar dacă o bună perioadă de timp a fost pusă la încercare și cariera sportivilor, se pare că veniturile tenismenei sunt la fel de mari.

Halep a reuşit o performanţă financiară notabilă la doar 28 de ani. O mare parte din averea ei a adunat-o în urma competițiilor sportive câștigate în special anul trecut, când a strâns 7 milioane de dolari. Anul acesta, însă, câștigurile nu au ajuns nici măcar la 1,5 milioane de dolari, din cauza faptului că nu a mai participa la atât de multe turnee, din motive binecunoscute de toți. Cu toate acestea, nu se poate plânge deloc de pierderi semnificative, pentru că a adunat o avere notabilă.

Ce bani a câștigat Simona Halep în 2020:

Sferturi la Adelaide – 20.872 de dolari;
Semifinala la Australian Open – 640.623 de dolari;
Campioana la Dubai – 643.335 de dolari;
Campioana la Praga – 43.000 de dolari.

În afara banilor din tenis, Halep câştigă bine şi din contractele de sponsorizare sau de imagine pe care le-a semnat în ultimii ani. Cei de la Nike, a căror imagine a devenit în 2018, îi oferă 1,7 milioane de dolari anual, la care se adaugă un bonus de 1 milion de dolari pentru fiecare titlu de Grand Slam câştigat. Ea semnase și cu cei de la Adidas, însă, în 2017, aceștia ar fi refuzat să-i dubleze venitul la 2 milioane de dolari, deși era foarte cunoscută. Până la colaborarea cu Nike, ea a jucat fără sponsor și și-a achiziționat  singură echipamentul.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top