Connect with us
Ce s-a întâmplat cu puștiul care ar fi răspândit coronavirus la 400 persoane

Sport

Ce s-a întâmplat cu puștiul care ar fi răspândit coronavirus la 400 persoane

Luca Singerman în vârstă de 22 ani este un fost rugbist în cadrul Buenos Aires Cricket & Rugby Club și este acuzat că ar fi infectat 400 persoane cu coronavirus. Situația lui s-a complicat foarte mult în ultimele zile. Acesta a practicat rugby până la vârsta de 19 ani când a decis să renunțe pentru a se concentra pe școală.

Ce s-a întâmplat cu puștiul care ar fi răspândit coronavirus la 400 persoane

Singerman a fost prins de autorități după ce se urcase la bordul unui vas cu mai mult de 400 persoane. Era infectat cu coronavirus și acum este obligat să plătească o sumă uriașă.

Potrivit El Observador, judecătorul Luis Rodriguez a hotărât că fostul rugbist să plătească 25 de milioane de pesos, echivalentul a 375.000 de dolari. Pe 26 aprilie, un om din cei care s-au aflat pe același vapor cu Singerman a decedat din cauza coronavirus.

La bordul vasului se aflau 423 de oameni care au fost izolați la un hotel din Buenos Aires după ce Singerman a fost depistat pozitiv. Judecătorul Rodriguez a decis ca Singerman să plătească toate costurile legate de izolarea acestor oameni, dar și alte daune cauzate de gestul său.

Deși a primit 375.000 de dolari, Luca Singerman mai riscă un lucru: 3-15 ani în închisoare pentru că a răspândit virusul. Singerman a practicat rugby-ul de mic, iar la 19 ani a decis să se concentreze pe școală în detrimentul sportului de performanță.

La început de 2020 a plecat în Spania pentru un schimb de experiență, dar odată suspendate cursurile, el și colegii au decis să revină în Buenos Aires. Mai întâi au făcut o escală în Montevideo.

El susține că alături de prietenii săi a stat în carantină 14 zile înainte sa se îmbarce în vasul spre Buenos Aires. Totuși, Singerman a manifestat simptome ale virusului în timp ce era pe vas și a fost reținut odată ce a ajuns în Argentina. Rezultatele testelor au demonstrat că fostul rugbist este infectat cu coronavirus.

Singerman a reușit să plece din Uruguay pentru că autoritățile au considerat că nu este nevoie să îl testeze pentru că este cetățean străin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top