Connect with us
CFR Cluj a câștigat Campionatul României la fotbal

Sport

CFR Cluj a câștigat Campionatul României la fotbal

Pentru a treia oară consecutiv, CFR Cluj a câștigat Campionatul României la fotbal. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 3-1 (1-1) la Craiova, în fața contracandidatei – Universitatea.

CFR Cluj a câștigat Campionatul României la fotbal

Echipa antrenată de către Dan Petrescu a luat titlul pentru a șasea oară și a treia oară consecutiv. Partida a fost o adevărată finală. Scorul a fost deschis prin Nistor de la Craiova, dar până la pauză, CFR-ul a reușit să egaleze prin Vinicius.

Apoi CFR a mai punctat de două ori, prin Boli și Deac, din penalty. Astfel, meciul a fost câștigat de către CFR Cluj care a obținut și un nou titlu și va reprezenta România în Liga Campionilor la Cupele Europene, ediția 2020-2021.

La scurt timp după meci, patronul CFR Cluj, Neluțu Varga a făcut câteva declarații. El și-a felicitat jucătorii, cărora le-a spus că îi iubește, și a ținut să înțepe echipa Universitatea Craiova. Varga le-a mulțumit tuturor care au făcut performanță la CFR Cluj, dar și celor care au criticat echipa patronată de el.

„Alții au încercat să câștige titlul pe după mese, eu am făcut totul din inima, nu am făcut-o niciodată pentru bani sau faimă. Sunt un om fericit. Îmi iubesc echipa, antrenorii, staff-ul. Este o seară importantă pentru noi și am demonstrat că nu facem jocuri de culise cum fac alții. Vă mulțumesc tuturor! Si celor care au crezut în noi, și celor care nu au făcut-o. Am jucat pe teren, am câștigat titlul corect. Nu pe la colțuri sau prin culise. Sunt un om retras, care nu vrea publicitate, dar în seara asta pot să transmit mulțumiri din inimă echipei mele și oamenilor de lângă echipă. E momentul să ne bucurăm pentru performanța asta mare. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut performanță la această echipă, și tuturor celor care ne-au criticat”, a spus Neluțu Varga pentru Gazeta Sporturilor.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top