Connect with us
CFR Cluj - Gaz Metan Scor 0-0. Live video & live text! Lupta pentru titlu tot mai grea

Sport

CFR Cluj – Gaz Metan Scor 2-0. Rezumat video! Ardelenii dau lovitura

Rezumat video CFR Cluj – Gaz Metan Scor 2-0. Meciul dintre CFR Cluj și Gaz Metan este foarte important pentru echipa din ardeal, lupta pentru titlu devine tot mai Crâncenă după ce Craiova a câștigat meciul cu FCSB. Un loc bun în clasament și chiar lupta pentru titlu este miza CFR, care trebuie să câștige cu Gaz Metan în seara asta.

Meciul este tranmis la TV de Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport HD. De asemenea poate fi văzut și online pe site-urile televiziunilor, dar și aplicații mobile. În partea de final găsiți toate metodele de live video & live stream.

CFR Cluj – Gaz Metan Scor 2-0 LIVE TEXT & Rezumat video

Rezumatul video al meciului CFR Cluj – Gaz Metan va fi disponibil la ora 22:30 sub format video mai jos. CFR a deschis scorul împotriva Gaz Metan Mediaș în minutul 40, gol marcat de Deac. Imediat dupa startul celei de-a doua reprize marchează din nou în minutul 49, gol marcat de Djokovic. SCOR FINAL CFR Cluj – Gaz Metan 2-0.

Meciul este disponibi mai jos în format live text, live score și video de la golurile și fazele importante.

MIN 74 Schimbare CFR Cluj! A ieșit Djokovic, a intrat Hoban

MIN 66 – CFR Cluj nu se mulțumeste cu scorul de 2-0 împotriva Gaz Metan, jucătorii sunt îndrumați de Dan Petrescu să marcheze în continuare.

MIN 62 – Schimbare Gaz Metan Iese Trif și intră  Ciocan.

MIN 49 – CFR marchează al doilea gol în poarta Gaz Metan la nici 4 minute de la startul reprizei a doua. Golul a fost marcat de Djokovic.

MIN 48 – Chipciu bate un corner, ploaie de cornere în meciul dintre cele două echipe.

UPDATE 21:34 –  Transmisiunea video a revenit. Câteva schimbări la CFR și Gaz Metan, revenim cu schimbările.

MIN 45 + 1 – Repriza întâi a fost prelungită cu 1 minut. Scorul la pauză este CFR Cluj – Gaz Metan Scor 1-0. Ardelenii au deschis scoru în minutul 39.

MIN 40 – GOOOOOOOOOL! Ciprian Deac deschide scorul și marchează împotriva Gaz Metan. Scor în minutul 40 CFR Cluj – Gaz Metan 1-0.

PENALTY!

MIN 22 – CFR joacă extrem de slab nici o ocazie în aproape 30 de minute de joc. Gaz Metan pe locul șase în clasament a avut deja 3 ocazii de gol.

MIN 13 – Ratare uriașă făcută de Gaz Metan, mingea „pierdută” Droppa. Ocazia Gaz Metan de a deschide scorul cu CFR Cluj.

MIN 9 – 3 cornere în 8 minute!

MIN 6 – Schimbare CFR Cluj! A ieșit Joca, a intrat Chipciu

MIN 6 – Cartonaș galben Larie pentru un fault asupra lui Rondon

MIN 1 – FLUIER DE START. Meciul este live score și pe Youtube.

CFR Cluj este „panicată” în lupta pentru locul întâi din clasamentul Liga 1 Casa Pariurilor, a fost depășită grav de Craiova, care are 44 de puncte. CFR Cluj rămâne pe locul II în Clasamentul Playoff, cu 37 de puncte, conform LPF.

Clasament Playoff

Clasament Playoff

Echipele de start

CFR Cluj – Gaz Metan, echipele de start

Cfr Cluj - Gaz Metan echipele de start

Cfr Cluj – Gaz Metan echipele de start

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Deac, Rondon, A. Joca
Rezerve: Hindrich, Cestor, Susic, Hoban, Chipciu, A. Păun, Petrila, Costache, Omrani
Absenţi: Golofca (accidentat)
Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Drăghici, Larie, Nielsen, Velisar – Droppa, Şt. Popa – Moura, N. Chamed, Trif – N. Cardoso
Rezerve: A. Popa, Ciocan, Avram, Dogaru, Nicula
Absenţi: Batista, Pleaşcă, Fofana, N. Roşu, Costea, Ely, Hora (contracte reziliate), M. Constantin, S. Buş (suspendaţi), Diakota (accidentat)
Antrenor: Dusan Uhrin

LIVE VIDEO CFR Cluj – Gaz Metan

Meciul este transmis de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport HD, de asmenea poate fi urmărit și pe internet. Meciul dintre CFR și Gaz Metan poate fi urmărit și sub format livestream pe site-urile: digisport.ro, digionline.ro, horizon.tv, Live TV de la Focus Sat, Orange TV, Vodafone TV.

”Va fi un meci foarte greu, la fel ca toate din play-off, mai ales că în ultimele două meciuri nu am reuşit să câştigăm. Sperăm să spargem gheaţa acum şi să avem prima victorie după două meciuri. Au jucat foarte bine (n.r. – cu U Craiova). Şi cu FCSB au făcut 2-2 în deplasare. Şi cu Craiova eu zic că meritau victoria. Mai ales pe final, în zece jucători, au avut două ocazii mari. E clar că nu trebuia să piardă.

Şi îmi dau seama că şi la meciul cu noi vor da tot ce au mai bun pentru că sunt jucători care poate nu au jucat prea mult şi vor să demonstreze. Sigur vor avea un spirit extraordinar şi ei n-au ce să piardă la meciul ăsta. Sunt multe motive din cauza cărora noi suntem acum pe locul doi.

E clar că această pandemie nu ne-a priit în opinia mea. Chiar dacă am muncit foarte mult, noi nu suntem la maximum, cum am fost înainte de pandemie şi acest lucru s-a văzut şi la meciuri. Cu toate astea eu cred că meritam mai mult în ultimele două meciuri” a mărturisit Dan Petrescu înainte de acest meci.

Astăzi de la ora 18:00 s-a jucat meciul Sepsi – Chindia, care s-a terminat cu scorul de 2-0.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top