Connect with us
Chindia - FC Viitorul live video pe DigiSport, Telekom și Look Sport. Mircea Rednic debutează ca antrenor

Sport

Chindia – FC Viitorul SCOR 0-1. Târgoviștenii vor egal

Chindia – FC Viitorul Scor 0-1 se joacă astăzi de la ora 19:30. Mircea Rednic își face debutul ca antrenor în această partidă, iar echipele deși sunt departe în clasamentul Liga 1, se luptă pentru puncte. Oricine poate schimba soarta clasamentului, iar Chindia se bazează pe problemele de la Viitorul. Meciul este transmis la TV de Look Sport, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1, televiziunile transmit meciul și live video pe siteurile fiecărui operator.

HUFF face live text și live scor la meciul Chindia – FC Viitorul, iar cele mai importante faze, goluri, dar și decizii majore vor fi comentate în acest articol.

Live text Chindia – FC Viitorul SCOR 0-1

Live textul continuă pe Digisport.

Viitorul părea să fie în control până când a venit acea fază care a destabilizat echipa.

Prima repriză s-a încheiat cu avantaj pentru Viitorul, care a deschis scorul în minutul 14. Repriza a doua revine în 15 minute. Chindia își reface strategia la vestiare și vrea să egaleze și chiar să bată echipa lui Hai.

Minutul 40 – Iese Cosmin Matei și intră Catalin Cabuz. Prima repriză a fost prelungită cu 4 minute.

Minutul 37 – Cartonaș Roșu pentru jucătorul Valentin Cojocaru de la FC Viitorul.

Minutul  34– Meciul este strâns ambele echipe se luptă pentru puncte. Atacul Chindia se simte dupăe ce Viitorul a deschis scorul. Artileria pride foarte repede mingile. Viitorul poate avea emoții doar în acste momente când pierd mingi în momente importante.

UPDATE, Minutul 27 – Viitorul a deschis scorul în minutul 14,Gabriel Iancu Cristian a deschis scorul în meciul cu Chindia. Viitorul joacă bine sunt umbrela celebrului atrenor. Iată câteva fotografii de la startul meciului.

Chindia - FC Viitorul

Chindia - FC Viitorul

Chindia - FC Viitorul

Chindia - FC Viitorul

Chindia - FC Viitorul

Chindia - FC Viitorul

Chindia - FC Viitorul

Confruntarea dintre cele două echipe este live text mai jos. Până la fluierul de start, va ținem la curent cu toate modificările făcute înaninte de meci și echipele de start.

UPDATE 18:42 – Pe Youtube fanii celor două echipe au început deja să pregăteacă live streamuri în care meciul va putea fi urmărit. Antrenorul Mircea Rednic sperie puțin echipa din Târgoviște, fiind cunoscut pentru tacticile sale care i-au adus victorii.

🔥 Zi de meci! Transmite mesajul tău de susținere pentru echipa noastră! ⚫️🔵
#HaiViitorul

Posted by Viitorul FC on Friday, December 11, 2020

Viitorul speră să-și consolideze poziția față de Chindia. Sunt pe locul 7 cu 16 puncte în Clasament Liga 1. Chinditia este mult mai în spate și putem spune că este o echipă care nu este deloc de neluat în seamă, se situaza pe locul 9 în clasament cu 15 puncte.

Viitorul pe locul 7, Chindia pe locul 9. Restul primelor echipe din Clasament Liga 1 etapa 13

Viitorul pe locul 7, Chindia pe locul 9. Restul primelor echipe din Clasament Liga 1 etapa 13. Sursa: LPF.

Echipele probabile:

Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Piţian, Iacob, Căpuşă – Raţă, Dulca, Dumitrescu, Cherchez, Neguţ – Florea
FC Viitorul: Căbuz – de Nooijer, Martinez, Dobrosavlevici, Boboc – Artean, Gaztanaga, Măţan, Iancu, Ciobanu – Luckassen

Meciurile se văd și pe net, telefon, calculator

Chindia – FC Viitorul se văd online și live stream prin siteurile puse la dispoziție de operatorii de cablu. Iată cum puteți viziona meciul live video de pe telefon sau orice alt dispozitiv.

Live video Hermannstadt – Universitatea Craiova live video și live stream pe site-urile: digisport.rodigionline.ro (pentru abonații abonații RCS RDS), horizon.tv și aplicația pentru telefon live video pe mobil Vodafone TV (pentru abonații Vodafone șu UPC), Orange TV aplicație mobilă pentru cei abonați la Orange, pe site-ul FocusSat sau Appstore sau Magazin Play aplicaliția LIVE TV. Iar cei de la Telekom pot vedea meciul pe Telekom Sport 1 care este live video gratuit pentru abonații companiei pe site-ul telekomtv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top