Categorii Sport

Cine transmite FCSB – Slovan Liberec. Cum va arăta echipa lui Gigi Becali, până la urmă, pentru meciul din Europa League

FCSB – Slovan Liberec se joacă joi, 24 septembrie, de la ora 20:30, în preliminariile Europa League. Meciul va fi difuzat și în România.

FCSB va mai face un pas spre grupele Europa League, joi seară, în meciul cu Slovan Liberec. Roș-albaștrii vor alinia o formulă specială datorită transferurile de miercuri noapte de la Hermannstadt, Karanovic și Caiado.

Cine transmite FCSB – Slovan Liberec. Becali a refuzat mai multe posturi

Gigi Becali a refuzat propunerilor mai multor televiziuni de a transmite meciul din Europa League dintre FCSB și Slovan Liberec. Până la urmă, a acceptat oferta lui Prima TV, care va transmite din nou un meci din cupele europene ale echipei roș-albastre. Becali a refuzat Look, Digi Sport și Pro TV, pentru că a cerut peste 100.000 de euro pentru difuzare. Se pare că Prima Tv i-a îndeplinit dorința, astfel încât va difuza partida, diseara la 20:30.

Meciul din această seară este cu totul special, din cauza problemelor cu care Gigi Becali și FCSB s-au confruntat, din cauza mai multor jucători confirmați pozitiv cu noul virus. Gigi Becali l-a rugat miercuri pe Ioan Niculae, omologul său de la Astra, să îl ajute cu patru jucători pentru acest duel. Becali l-ar fi vrut pe Bruno, Graovac, Dima şi Valentin Gheorghe, însă transferurile nu s-au finalizat. UEFA a dat derogare pentru FCSB la transferuri, pentru a-și stabili echipa până azi la ora 15.

Drept urmare, atacantul Goran Karanovic şi mijlocaşul David Caiado vor juca în această seară pe terenul FCSB.

FCSB – Slovan Liberec. Echipă inedită pentru turul trei preliminarEuropa League

Gabi Enache va fi și el pe teren diseară. FCSB l-a readus și l-a legitimat astăzi. Enache era liber de contract, după ce a încheiat conturile cu FC Kyzylzhar SK.

Formula de start a celor de la FCSB va fi din nou modificată până în această după-amiază.

FCSB – Liberec, azi, la 20:30. 13 jucători au fost depistați pozitiv la FCSB.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-09-24T13:48:05+03:00 13:48

Share
Scris de
Cristiana Aștefănoaiei

Acest site foloseste cookies.

Read More