Connect with us
Cine transmite la TV meciul AS Roma - CFR Cluj, din Europa League

Sport

Cine transmite la TV meciul AS Roma – CFR Cluj, din Europa League

Meciul AS Roma – CFR Cluj din Europa League are loc astăzi, de la ora 19.55, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1, pe digisport.ro, respectiv telekomsport.ro. Meciul se va disputa pe stadionul Olimpico din Roma.

Meci AS Roma – CFR Cluj

Joi, 5 noiembrie, pe stadionul Olimpico din Roma se va disputa meciul dintre AS Roma și CFR Cluj. Meciul va putea fi urmărit începând cu orele 19.55, în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1, digisport.ro și telekomsport.ro.

CFR Cluj merge pe stadionul Olimpico din postura de lideri ai grupei A, după victoria cu CSKA Sofia (2-0) și remiza cu Young Boys (1-1).

AS Roma a avut un parcurs asemănător, însă cu trei puncte obținute contra elvețienilor (2-1) și o remiză înregistrată împotriva bulgarilor (0-0).

Dan Petrescu este pesimist

Antrenorul echipei CFR Cluj este pesimist în ceea ce privește rezultatul echipei după meciul din seara aceasta. Dan Petrescu spune că are șapte jucători accidentați și că doar un miracol ar face ca CFR să câștige acest meci.

„Cine dă două goluri mâine, primeşte o pizza de la mine. Ei sunt clar favoriţi. Cred că numai un miracol, chiar un miracol ar face ca CFR să scoată ceva pozitiv mâine. Chiar dacă pierdem, nu e ceva tragic. Să înţeleagă că dacă au pierdut cu Roma, nu are de ce să le fie ruşine”, a spus Petrescu.

Pe de altă parte, antrenorul AS Roma spune că CFR Cluj este o echipă foarte putrenică, cu un antrenor cu state vechi, cu o strategie bună care i-a adus foarte multe victorii. Paulo Fonseca a declarat că echipa din Cluj pe poate face probleme, dar că vor da tot ce pot pentru un rezultat bun.

AS Roma și CFR Cluj s-au mai întâlnit de patru ori, de fiecare dată în Liga Campionilor. În sezonul 2008/2009, la primul meci din grupe, CFR Cluj a reușit o performanță remarcabilă și s-a impus pe stadionul Olimpico, după golurile lui Culio, scor 2-1.

Europa League

UEFA Europa League este cea de-a doua competiție fotbalistică inter-cluburi europeană ca valoare, după Liga Campionilor, dar peste UEFA Europa Conference League, fiind organizată de UEFA.

Ea a fost înființată în 1971 si a fost numita atunci Cupa UEFA, iar în 2009 a fost redenumită în UEFA Europa League, fiindu-i schimbat și formatul.

Competiția se desfășoară anual, iar câștigătoarea trofeului concurează pentru Supercupa Europei, într-un meci pe care îl dispută împotriva câștigătoarei Ligii Campionilor.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top