Sport

Clinceni – Chindia SCOR 1-0 LIVE. Lupta pentru salvarea de la retrogradare

Clinceni – Chindia SCOR 1-0 se luptă pe terenul din Clinceni, meciul este transmis Digi Sport și Look Sport și live text pe HUFF.ro. Mai jos vezi cele mai importante faze. Partida a disputat cu o prima repriză cu un fotbal modest. Niciun dintre echipe nu s-a remarcat și nu a avut faze în poartă.

Clinceni – Chindia SCOR 0-0 LIVE TEXT

Meciul este live text și live stream mai jos. Dacă nu vezi actualizările apasă aici. Articol se updatează la 60 de secunde.

MIN 54 – Vojtus a deschis scorul în meciul Clinceni VS Chindia. Scor 1-0

MIN 45 – Meciul a revenit. Ambele echipă se luptă pentru evitarea retrogradării. În prima repriză doi jucători au fost schimbați. Unul pentru fiecare echipă, ambii eligibili pentru naționala under 21.

Rezumat prima partidă:

MIN 36 – PRIMA SCHIMBARE CHINDIA! A ieșit Barbu, a intrat DANGUBIC

MIN 35 – OCAZIE CLUNCENI! Vojtus a reluat cu capul din doi metri, după o centrare foarte bună a lui Albu. Acesta din urmă a înșiruit mai mulți adversari a centrat la bara a doua, Vojtus s-a înălțat, deși se afla și Buziuc acolo, dar mingea trimisă de el s-a dus pe lângă bara din stânga portarului.

MIN 26 – CARTONAȘ GALBEN VOJTUS și CARTONAȘ GALBEN BIC!

MIN 8 – PRIMA SCHIMBARE CLINCENI! A ieșit Șușu, a intrat VENTURA

Echipele de start Clinceni – Chindia

Clinceni – Chindia SCOR LIVE. Lupta pentru salvarea de la retrogradare

Academica-Chindia, etapa a 5-a play-out, echipe probabile

Academica: Vâlceanu – Matei, Patriche, Humanes, Dobrescu – Merloi, Şut, Albu, Ion – Buziuc, Vojtus. Antrenor Ilie Poenaru

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Dialo, Ad. Ioniţă – Raţă, Novac – Neguţ, Dangubic, Ivancic – Berisha. Antrenor Viorel Moldovan

Tot astăzi se joacă şi meciul Viitorul-Hermannstadt, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1 şi în aplicaţia Digi Online.

HUFF.ro transmite de la ora 20:00 meciul dintre Viitorul și Hermannstadt.

Live stream Clinceni – Chindia

Meciul dintre Clinceni – Chindia poate fi urmărit și online pe site-ul digionline.ro sau aplicațiile Orange TV, Horizon de la UPC Vodafone Fix, Vodafone TV. De asemenea abonații focus sat au la dispoziție aplicația Live TV. Rezumatul Clinceni – Chindia imediat dupa ce se termină partida în acest articol.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-06-22T18:13:46+03:00 18:13

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More