Connect with us
Clipe grele pentru Simona Halep. Familia ei este îngropată în datorii

Sport

Clipe grele pentru Simona Halep. Familia ei este îngropată în datorii

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute sportive la nivel mondial și se bucură de mare succes. Are la activ numeroase competiții câștigate și se poate lăuda cu o avere considerabilă, de milioane de euro. Cu toate acestea, se pare că familia ei nu stă la fel de bine la capitolul bani, având în vedere că în ultima perioadă se confruntă cu mari probleme financiare și datoriile le dau mari bătăi de cap, după ce au înregistrat ani la rând câștiguri considerabile.

Clipe grele pentru Simona Halep. Familia ei este îngropată în datorii

Simona Halep nu duce deloc grija zilei de mâine. Performanțele ei sportive i-au adus și ocuparea primului loc mondial i-au umplut conturile cu peste 32 de milioane de euro. Astfel, sportiva a decis să investească acești bani și a devenit antreprenor. Astfel, a început cu două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov, ale căror costuri s-au ridicat la 2 milioane de euro și, văzând că are succes, construiește acum un hotel de 5 stele, cu patru etaje și în Constanța, în locul unei foste cafenele, precum și o clinică medicală.

În timp ce planurile Simonei rămân în picioare și prind contur, fratele sportivei și tatăl acesteia se confruntă cu mari probleme financiare și sunt îngropați în datorii. Afacerile care le aduceau înainte câștiguri mari au căzut treptat. Mai exact, trei dintre firmele controlate de familia Simonei Halep au ajuns la datorii totale de peste 25 milioane lei (peste 5 milioane euro). Cifra de afaceri pentru anul 2019 este de zece ori mai mică, respectiv 2,5 milioane lei (500.000 euro).

Cubit SRL, societatea deținută de tatăl Simonei, Stere Halep, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri 0 și a ajuns la datorii de 7,3 milioane lei. S-a ajuns în această situație după ce localul din Constanța al familiei Halep a fost închis anul trecut, clădirea în care se situa urmând să fie utilizată în alt sens.

Mai mult, New Concept Imob SRL, o societate deținută de fratele sportivei, Nicolae Halep, a ajuns să aibă datorii de 15,2 milioane lei, la o cifră anuală de afaceri de 120.000 lei. Firma se ocupă cu tranzacții imobiliare.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. DODO

    2020-07-10T15:17:14+03:00 at 15:17

    cind vrei sa te cotesti de la plata impozitelor mari o dai cotita ca nu nu-ti merge plugul Normal ca s-au diminuat cistigurile ca defapt in toata lumea dar pina la dezastru mai e

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top