Connect with us
Constantin Budescu pleacă de la FCSB la noua echipă a lui Marius Șumudică

Sport

Constantin Budescu pleacă de la FCSB la noua echipă a lui Marius Șumudică

Constantin Budescu pleacă de la FCSB și se duce la noua echipă antrenată de Marius Șumudică, Al Shabab, din Arabia Saudită.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a confirmat transferul fotbalistului, contra unei sume de 2.5 milioane de euro.

„Am primit ofertă de 2,5 milioane de euro pe el de la Şumudică. Budescu spunea că «eu nu mă duc». Oamenii au zis că îi dau un milion pe an, timp de trei ani.

«Păi dacă îmi dau trei milioane, mă duc!». Acum trebuie să ia vizele şi să meargă la vizita medicală. Eu asta ştiu, a rămas doar să mai semneze”, a spus Becali, la TV Digi Sport.

„El mai avea încă o ofertă. Eu ştiam, dar mă făceam că nu ştiu. Îi dădeau 350.000 la semnătură şi 35.000 de euro pe lună. Lui îi convenea, dar mie îmi dădea doar 1,7 milioane – 1,8 milioane.

Era din Europa, nu de la arabi. El acolo voia să meargă, dar i-am zis că acolo nu îi dau drumul. De ce să iau 1,7 milioane, când pot să iau 2,5 milioane. Până la urmă l-a convins «pantera» Liţă, s-a făcut”, a mai spus acesta.

Budescu a fost adus anul trecut de la Astra, contra unei sume de 750.000 de euro. Fotbalistul a primit un bonus de 300.000 de euro la semnătură și avea un salariu de 240.000 de euro pe an.

În tricoul FCSB-ului, Constantin Budescu a jucat 37 de meciuri și a marcat 14 goluri.

Marius Șumudică a devenit antrenorul saudiților în această vară, după ce a încheiat de comun acord contractul cu turcii de la Kayserispor.

Al Shabab, club din Riad, a terminat pe locul 10 sezonul trecut, în prima ligă arabă.

Citește și: Cu cine joacă FCSB și Viitorul în preliminariile Europa League

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top