Connect with us
"Copilul minune" al Austriei moare misterior la 18 ani, bilet de adio apăsător: "Nu mai suport!”

Sport

„Copilul minune” al Austriei moare misterior la 18 ani, bilet de adio apăsător: „Nu mai suport!”

Johanna Bassani, o schioare austriacă, a murit în condiții cel puțin suspecte în locuința familiei sale. Avea doar 18 ani și două săptămâni când s-a întâmplat asta. Era perfect sănătoasă și nu prezenta urme de depresie sau anxietate. Citește rândurile de mai jos pentru a afla mai multe.

„Copilul minune” al Austriei moare misterior la 18 ani, bilet de adio apăsător: „Nu mai suport!”

Johana Bassani era medaliată cu argint la Olimpiada de Iarnă pentru Tineret din 2020 de la Lausanne. Decesul ei a venit „complet neașteptat”, după cum a anunțat Asociația Austriacă de Schi (OSV).

Era văzută drept „copil minune” și mai ales, o speranță a schi-ului din țara sa natală. Johanna a fost găsită moartă, deși avea o stare de sănătate foarte bună și era testată regulat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat de fapt. Există varianta ca adolescenta s-a sinucis, dar până în prezent nu s-a făcut niciun anunț oficial în această direcție.

Johanna studia în domeniul design-ului și în această toamnă ar fi ajuns la seniori, iar experții din domeniu o vedeau drept o viitoare mare campioană. Conform site-ului planetski.eu, Johanna și-ar fi luat viața deoarece așteptările oamenilor legate de cariera sa au copleșit-o. Biletul ei de adio conținea următoarele declarații:

„Nu mai suport presiunea!”

„Nu vreau să fac asta, dar nu mai pot!”

Johanna ar fi avut din păcate mereu impresia că nu este suficient de bună și că trebuie să se antreneze din ce în ce mai mult, în fiecare zi. Comunicatul trimis de Federația Internațională de Schi conținea:

„Johanna a fost un membru valoros al Combinatei Nordice și a participat la Cupa Tineretului, ApenCup și Cupa Continentală, precum și la Campionatul Nrdic de Schi al Juniorilor și la Jocurile Olimpice de Tineret.

FIS transmite condoleanțe familiei, prietenilor și celor dragi Johannei Bassani, precum și Asociației de Schi din Austria.”

Young Austrian ski racer takes her own life.

18-year old, Johanna Bassani, was a Nordic skier and was a silver medallist at the Youth Olympic Games in Lausanne last winter.#EllieSouterFoundation has reacted.

Read more here: https://t.co/YqraUhHaWH pic.twitter.com/ZXtYJnHMPQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top