Connect with us
Costa Rica - Serbia, scor - Live TVR - Grupa E CM 2018

Sport

Costa Rica – Serbia, scor final 0-1. Rezumat video

Costa Rica Serbia Scor final 0-1. Sârbii au revinit la un CM după opt ani cu o victorie în meciul cu Costa Rica.

Kolarov a marcat cu o execuţie superbă unicul gol al partidei, în minutul 56.

Rezumat Costa Rica Serbia


Stire initiala

Serbia, viitoarea adversară a României în Liga Naţiunilor, şi Costa Rica se vor înfrunta, duminică, la Samara (ora 15,00, live pe TVR si online pe tvrplus), în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, iar orice pas greşit este sinonim cu eliminarea după faza grupelor.

Meciul este live online aici!

Vezi aici scorul live al partidei!

Serbia revine la Cupa Mondială după opt ani, în timp ce Costa Rica a realizat cea mai mare performanţă a sa la ediţia trecută, în Brazilia, atingerea sferturilor de finală.

Costaricanii au primit atunci doar două goluri în cinci meciuri, învingând Italia şi Uruguayul şi câştigând grupa în care s-a mai aflat Anglia. ”Los Ticos” au fost eliminaţi atunci de Olanda, la loviturile de departajare.

Costa Rica preferă o apărare supraaglomerată, adesea cu cinci în linie, dar şi ceilalţi jucători îşi asumă responsabilităţi defensive când este momentul.

Serbia este o echipă cu profil ofensiv, lucru demonstrat şi de victoria obţinută într-un meci recent de pregătire, 5-1 cu Bolivia, în care atacantul Aleksandar Mitrovic a reuşit un hat-trick.

Acesta şi mijlocaşul ofensiv Adem Ljajic s-au recuperat după uşoare accidentări şi s-au antrenat cu restul lotului începând de miercuri.

Selecţionerul Krstajic are opţiuni bune la mijloc şi în atac, iar defensiva să sprijină pe ”veteranii” Branislav Ivanovic, care poate deveni cel mai selecţionat jucător sârb dacă va juca (a 104-a selecţie), şi Aleksandar Kolarov.

În centrul apărării va fi tânărul Nikola Milenkovic (20 ani), considerat ”noul Nemanja Vidic”.

Serbia a marcat în fiecare meci din calificări şi a avut o medie de două goluri pe partidă.

Brazilia este marea favorită a grupei, din care mai face parte şi Elveţia, astfel că se anunţă o luptă acerbă pentru locul al doilea.

Serbia şi Costa Rica se vor înfrunta pentru prima oară.

Costa Rica Serbia Scor Live. Echipe probabile

Echipele probabile care vor evolua pe Samara Arena (capacitate de 41.970 locuri):

Costa Rica: Keylor Navas – Cristian Gamboa, Giancarlo Gonzalez, Oscar Duarte, Johnny Acosta, Bryan Oviedo – David Guzman, Celso Borges, Bryan Ruiz, Christian Bolanos – Marco Urena. Selecţioner: Oscar Ramirez.

Serbia: Vladimir Stojkovic – Branislav Ivanovic, Nikola Milenkovic, Dusko Tosic, Aleksandar Kolarov – Nemanja Matic, Sergej Milinkovic-Savic – Dusan Tadic, Adem Ljajic, Filip Kostic – Aleksandar Mitrovic. Selecţioner: Mladen Krstajic.

Arbitru: Malang Diedhiou (Senegal).

Vezi si: Argentina – Islanda, Scor Final 1 – 1. Rezumat video

Vezi si: Franța – Australia, Scor Final 2 – 1. Rezumat video

Vezi si: Croația – Nigeria Scor 2-0 LIVE Video CM 2018. Rezumat video. Rezultat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top