Connect with us
Cristi Borcea, dezvăluiri crunte din închisoare. A fost la un pas de sinucidere

Sport

Cristi Borcea, dezvăluiri crunte din închisoare. A fost la un pas de sinucidere

Cristi Borcea, fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo, a petrecut aproape 5 ani în închisoare. În tot acest timp, oamenii au crezut că a avut parte de un tratament preferențial, condiții de lux și că a fost favorizat față de alți deținuți. Cu toate acestea, el a vorbit despre cât de greu a depășit această perioadă și a dezmințit orice zvonuri, conform căruia lucrurile ar fi fost roz.

Cristi Borcea, dezvăluiri crunte din închisoare. A fost la un pas de sinucidere

Cristi Borcea a mărturisit că tot ce s-a zvonit a fost neadevărat și că a avut parte de aceleași condiții ca restul deținuților. Atât la Jilava, cât și la Poarta Albă, dușul era comun și erau nevoiți să se spele 200 în timp de o oră. De altfel, nu a dormit niciodată singur în celulă, ci cu alți 3 sau chiar 11 bărbați. Colegi i-au fost atât Victor, cât și cunoscutul Giovanni Becali, care l-a și sprijinit moral. De altfel, nu ar fi avut acces la sala de fitness sau alte tratamente speciale, așa cum s-ar fi vorbit.

Condițiile în care a stat au fost unele mizere, având în vedere că șobolanii erau la tot pasul. Acesta trebuia să lovească ușa pentru a-i goni și ajunsese să-i fie atât de teamă de ei, încât nu mergea singur noaptea nici măcar până la baie.

„Era plin! Când mă duceam la baie, îl sculam pe Victor. Erau d-alea turcești. Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii! Când am văzut prima dată, într-o noapte. Atunci l-am sculat pe Victor și apoi nu mă mai duceam singur niciodată.”, a adăugat el.

A fost la un pas de sinucidere

În pușcărie, Borcea a ajuns și la munca de jos, a spălat holurile închisorii și s-a ocupat de centrala termică. A mărturisit că patru dintre copiii lui au fost făcuți în timp ce era închis, însă nu a avut acces la camera nupțială, ci toți au fost concepuți în permisie. El spune că permisia l-a ajutat să iasă din starea în care intrase în închisoare și îi oferea o doză de adrenalină.

Borcea a mai declarat că a avut momente în care simțea că nu mai poate, în care a avut și gânduri sinucigașe, iar cel care l-a ajutat să le depășească a fost Giovanni.

„Am fost prăbușit! Dar m-a luat Giovanni și mi-a dat o palmă. Am vrut să iau toate medicamentele… De la meciul ăla cu Urziceniul eu am ajuns să iau foarte, foarte multe medicamente. Fotbalul m-a nenorocit, m-am dus la pușcărie!”

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top