Connect with us
Cristi Manea are coronavirus! Numărul cazurilor de la CFR Cluj a ajuns la 12

Sport

Cristi Manea are coronavirus! Numărul cazurilor de la CFR Cluj a ajuns la 12

După cele 7 persoane de la Petrolul care au contractat virsul, aceeași situație se regăsește în cazul celor 14 de la Dinamo, dar și  la CFR Cluj, unde numărul celor care au virusul a ajuns la 12. Şi în aceste zile echipele efectuază teste noi, astfel că pot apărea alte cazuri în orice moment, având în vedere că memnbrii echipelor au luat contact direct. Ultima persoană identificată pozitiv de la CFR Cluj este internaționalul Cristi Manea.

Cristi Manea are coronavirus! Numărul cazurilor de la CFR Cluj a ajuns la 12

Ultimul jucător de la CFR Cluj al cărui test a ieşit pozitiv este Cristian Manea, fundaşul dreapta al echipei naţionale. Este cel de-al 6-lea fotbalist care nu va putea profesa în următoarea perioadă, având în vedere că Bălgrădeannu avea dreptul să joace în tot acest sezon.

Meciul FCSB – CFR Cluj, care trebuia să aibă loc sâmbătă, pe Arena Națională, a fost amânat chiar cu câteva ore înainte de a începe, după ce jucătorul clujean Adrian Păun s-a simțit rău în dimineața partidei. În acest context, el a efectuat în regim de urgență testul pentru COVID-19, care a ieșit pozitiv. De atunci, membrii echipei, jucători și persoane care ocupă alte funcții, au fost supuși testelor, iar joi va avea loc retestarea celor pozitivi.

În ceea ce privește meciul cu FCSB cu FC Botoșani, Justin Ștefan susține că încă nu au în vedere amânarea acestuia, totul depinzând de cum va evolua situația. Cel din urmă testat pozitiv este Cristi Manea, iubitul cunoscutei vloggerițe Irina Deaconescu, cu care și locuiește la Cluj.

„Pentru moment nu luăm în discuție amânarea partidei cu FC Botoșani. Așteptăm retestarea de joi și vedem atunci. Oricum, situația de azi nu modifică data meciului FCSB – CFR Cluj, acesta rămâne în continuare să se dispute pe 28 sau 29 iulie.”, a anunțat Justin Ștefan.

Lista persoanelor infectate la CFR Cluj

Cristi Manea (fundaş)
Damjan Djokovic (mijlocaş)
Claudiu Petrila (mijlocaş)
Grzegorz Sandomierski (portar)
Cristi Bălgrădean (portar)
Adrian Păun (mijlocaş)
Damjan Djokovic (mijlocaş)
Cristian Moldovan (antrenor cu portarii)
Costin Curelea (antrenor secund)
Cristian Dragotă (preparator fizic)
Bogdan Aldea (preparator fizic)
Radu Pralea (kinetoterapeut)

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top