Connect with us
Cristiano Ronaldo a fost condamnat la doi ani de închisoare! De asemenea, trebuie să plătească aproape 19 milioane de euro

Sport

Cristiano Ronaldo a fost condamnat la doi ani de închisoare! De asemenea, trebuie să plătească aproape 19 milioane de euro

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta echipei lui Real Madrid, a acceptat să plătească 18,8 milioane de euro fiscului spaniol. În acest mod, procurorii vor renunţa la orice acţiune penală pentru evaziune fiscală.

Acest acord preliminar între avocaţii şi Ronaldo şi reprezentanţii administraţiei fiscale, care nu a fost încă ratificat de fisc, prevede şi doi ani de închisoare. În general, în Spania pedepsele de până la doi ani de închisoare nu sunt efectuate.

Citește și: Se sparge supremația Messi – Ronaldo? Câștigător surpriză pentru Balonul de Aur 2018

Cu ajutorul unor firme fantomă şi al conturilor off-shore, Ronaldo ar fi disimulat 150 milioane euro în paradisuri fiscale între 2009 şi 2016, cu scopul de a plăti taxe cât mai mici fiscului spaniol. În decembrie 2014, atacantul şi-a vândut drepturile de marketing pentru perioada 2015-2020 în schimbul a 74,7 milioane euro, cu scopul de a profita de regimul fiscal avantajos ce urma să dispară la finele anului 2014.

Te-ar putea interesa și: Cristiano Ronaldo: „Nu există altul mai bun decât mine”. Ce titlu a primit

Cristiano Ronaldo a fost marele câştigător al galei premiilor „Quinas de Ouro”, desfăşurată luni la Lisabona. În cadrul acestui spectacol, fotbalistul de la echipa Real Madrid a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului 2017.

„Atât la nivel personal, cât şi colectiv, am trăit un an de vis. Anul trecut a fost istoric la Real Madrid, pentru că am câştigat cinci trofee. Am câştigat şi Balonul de Aur, premiul The Best din partea FIFA. Deci, eu cred mereu că nu există altul mai bun decât mine, în orice caz pe teren”, a declarat Ronaldo, care a adăugat că a mai doborât un record în 2017, prin venirea pe lume a trei copii.

„Atât pe teren, cât şi în afara lui, eu încep să devin un obişnuit al recordurilor”, a mai spus vedeta portugheză.

Atacantul lui Real Madrid a primit trofeul chiar din mâinile preşedintelui UEFA, Alexander Ceferin, prezent la ceremonia care a avut loc la Pavilihao Carlos Lopes din capitala portugheză. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top