Connect with us
Cristiano Ronaldo este infectat cu noul virus. Cum se simte celebrul fotbalist

Sport

Cristiano Ronaldo este infectat cu noul virus. Cum se simte celebrul fotbalist

Cristiano Ronaldo s-a infectat cu noul virus. Fotbalistul a fost testat înaintea meciului cu reprezentativa Suediei. Rezultatul testului a fost pozitiv, iar Ronaldo a părăsit cantonamentul și va intra automat în izolare.

Cristiano Ronaldo are coronavirus

Cristiano Ronaldo a fost depistat infectat cu noul virus, chiar înaintea meciului dintre naționala Portugaliei și reprezentativa Suediei. Fotbalistul echipei Juventus Torino a părăsit cantonamentul și va intra în izolare.

Miercuri, 13 octombrie, Ronaldo urma să joace în meciul din UEFA Nations League, dintre selecționata Portugaliei și cea a Suediei. Înaintea fiecărei partide, jucătorii sunt testați, și la fel s-a întâmplat și de această dată. Din păcate, însă, rezultatul lui Cristiano Ronaldo a fost pozitiv, deși fotbalistul nu prezintă simptomele infectării cu noul virus.

Cine este Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo Dos Santos Aveiro este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai timpului. Este un jucător protughez care evoluează în cadrul Clubului Juventus Torino, dar și la echipa națională de fotbal a Portugaliei.

Ronaldo și-a început cariera de fotbalist la juniorii echipei Andorinha, pentru care a jucat timp de doi ani, fiind transferat ulterior de C.D. Nacional. Este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, alături de rivalul său, Lionel Messi.

Ronaldo este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, și al doilea jucător după Messi care a câștigat Gheata de aur de trei ori. La Manchester United și Real Madrid, Ronaldo a câștigat de trei ori Premier League, La Liga, FA Cup, de două ori Football League Cup și Copas del Rey, FA Community Shield, Supercupa Spaniei, de 5 ori Liga Campionilor UEFA, o Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA.

În ianuarie 2014, la vârsta de 28 de ani, Cristiano Ronaldo a marcat cel de-al 400-lea său gol la nivel de seniori. Presa străină scrie că ar fi cotat la peste 90 de milioane de euro.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top