Connect with us
Dan Alexa va face pasul cel mare. Fotbalistul se pregătește de nuntă

Sport

Dan Alexa va face pasul cel mare. Fotbalistul se pregătește de nuntă

Lumea fotbalului se pregătește de distracție. Dan Alexa, actualul antrenor al Rapidului, în vârstă de 40 de ani, se pregătește de nuntă. Deși nimeni nu se mai aștepta ca fostul fotbalist să se așeze la nunta lui, se pare că o frumoasă brunetă, cu care se iubește de mai bine de trei ani, i-a furat inima și o va duce la altar.

Dan Alexa va face pasul cel mare. Fotbalistul se pregătește de nuntă

Dan Alexa se pregătește de nuntă. Bărbatul i-ar fi dat deja inelul de logodnă frumoasei brunete, cu care o are o relație solidă de mai bine de trei ani de zile. Despre aleasa lui Alexa nu se știu foarte multe lucruri, până la momentul actual, doar faptul că a fost balerină în străinătate.

Zilele trecute, cei doi viitori soți au fost fotografiați în biserică, dar nu din ipostaza de mire și mireasă, ci au botezat împreună un bebeluș. Deși Dan Alexa a fost extrem de discret, au apărut mai multe fotografii în mediul online în care Dan Alexa este prezent la eveniment.

În urmă cu aproximativ un an, între Anamaria Prodan și Dan Alexa a fost un conflict în urma căruia impresara l-a lovit cu pumnul peste față pe antrenor. În iulie 2019, Dan Alexa era antrenorul echipei Astra Giurgiu. La finalul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani (scor 2-2), meci disputat pe 13 iulie 2019, lucrurile au degenerat. Chiar dacă ambele persoane implicate au afirmat la acea vreme că divergențele dintre ei au pornit din cauza jocului slab al unor fotbaliști, unele voci susțin că între ei ar fi mai mult decât o relație profesională și motivul de ceartă ar fi fost chiar logodnica antrenorului.

Explicațiile lui Alexa

Ambii au negat aceste afirmații, iar impresara a explicat că Dan este cel mai apropiat om al lor și, totodată, produsul ei, ceea ce l-a nemulțumit pe Alexa. El a afirmat că nu este creația acesteia și că tot ceea ce a dobândit până acum a fost prin muncă, exclusiv meritul său, nicidecum al altcuiva. De altfel, el susține că Prodanca a contribuit doar la imaginea lui, însă talentul său de antrenor nu-l poate contesta nimeni.

 „Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine.”, a declarat Dan Alexa.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top