Categorii Sport

România U21 victorie demențialăl! SCOR 1-3 Finlanda U21 – România U21. Rezumat video

Finalanda – România SCOR 1-2 . România preia gloria după ce a fost imediat egalată, scor în repriza a doua în minutul 57, 1-2. Darius Olaru a deschis scorul în debutul României U21 în meciul cu Finlanda U21. Acesta a marcat primul gol în minutul magic 21. România fost ulterior egalată de Finalanda în minutul 24, iar țara noastră preia controlul în minutul 57. Meciul poate fi urmărit live video mai jos.

VICTORIE

România U21 ne face să fim ca de obicei mândri de „cei mici” de la echipa națională U21. Au făcut din nou tot ce au putut, s-au strecurat și zbătut, iar Adrian Mutu a pariat, pe un lot bine închegat.

Finlanda U21 este invinsă cu tot cu dezavantajul nostru, iar echipa națională iese victorioasă din debutul la Nations League. Urmează spre final de septembrie un nou meci.

Lotul de seniori, joacă tot vineri, la Pro TV și live video pe HUFF.ro de la ora 21:45.

UPDATE Minutul  84 – GOOOOOOL ROMÂNIA. SCOR FINLANDA U21 – ROMÂNIA 1-3.

  • Finlanda: Jaaskelainen – Soisalo, Hyvarinen, Halme, Tihi, Haukioja – Valakari, Lingman, Kairinen, Assehnoun – Kallman
  • Rezerve: Rasmus Leislahti – Jaakko Oksanen, Saku Ylatupa, Eetu Vertainen, Matias Vainionpaa, Timo Stavitski, Aapo Maenpaa, Niilo Maenpaa, Serge Atakayi
  • România: Vlad – Haruț, Pașcanu, Ghiță, Boboc – Olaru (Itu 60), Marius Marin, Ciobanu – Man, Ganea (Costache 53), Mihăilă
  • Rezerve: Teodor Axinte – Raul Marian Opruţ, Olimpiu Moruţan, Alexandru Măţan, Radu Drăguşin, George Alexandru Cîmpanu, Andrei Raţiu

FOTO Finlanda U21 – România U21

Dezavantajele României

Țara noastră nu a pierdut niciodată în fața echipei din Finlanda U21, dar naționala noastră de tineret are un dezavantaj în acest meci. În toată perioada din martie până acum, echipa gazdă a avut mai multe ocazii de atrenament și perfecționare.

România U21, acum condusă de Adrian Mutu, a fost în această perioadă mai puțin avantajată pentru că restricțiile de aici au fost mai dure.

Pe de altă parte un alt dezavantaj al echipei noastre U21 este investițiile masive care se fac în echipele de tineri la naționalele U21 ale altor țări, inclusiv Finalanda.

LIVE VIDEO Finlanda U21 – România U21 SCOR 1-3

Cu toate acestea România nu s-a lăsat impresionată, iar cei mici de care suntem cu toții mândri pentru că nu ne-au dezămăgit niciodată nevoia de dorință, fac tot ce pot. Parcă faptul că-s mai tineri și mai puțin plini de bani îi face să alerge mai cu sport și responsabilitate față de tricolor.

România este la un pas să câștige jocul, minutul redactării acestui text este minutu 79.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-09-04T21:03:03+03:00 21:03

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More