Connect with us
Doliu în fotbal! A murit Adrian Ionescu, fost ofițer de presă și oficial al LPF

Sport

Doliu în fotbal! A murit Adrian Ionescu, fost ofițer de presă și oficial al LPF

Este doliu în lumea fotbalului din România după ce Adrian Ionescu, fost ofițer de presă și oficial al Ligii Profesioniste de fotbal s-a stins din viață. Anunțul a fost fpcut chiar de LPF, pe pagina oficială de Facebook.

Adrian Ionescu s-a stins din viață la numai 64 de ani

Anunțul trist a fost făcut într-un comunicat al LPF, prin care Liga Profesionistă de fotbal își exprimă sincere condoleanțe pentru trecerea în neființă a ziaristului.

„A murit Adrian Ionescu!

Liga Profesionistă de Fotbal anunță cu durere și profundă tristețe decesul lui Adrian Ionescu, referent de specialitate al Departamentului de Competiții al LPF. Adrian Ionescu împlinise 64 de ani în urmă cu câteva zile, fiind născut pe 7 decembrie 1956. Ziarist de o deosebită valoare, Adrian Ionescu și-a dedicat întreaga viață acestei meserii și fotbalului, pe care l-a slujit în ultimele peste două decenii de viață în calitate de membru al Ligii Profesioniste.
Dumnezeu să-l odihnească! Liga Profesionistă transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!“, se arată în comunicatul LFP.

La data de 7 decembrie 2020 Adrian Ionescu împlinise vârsta de 64 de ani. Cu numai 3 săptămâni în urmă el a fost internat la Spitalul Militar pentru mai multe investigații deoarece nu se simțea bine. Din păcate medicii au descoperit un cancer galopant la plămâni și nu au mai putu face nimic pentru el, deși l-au operat de urgență. Tumorile de pe plămânii săi erau într-un stadiu mult prea avansat și operația efectuată nu a fost îndeajuns pentru a-i salva viața lui Adrian Ionescu.

Adrian Ionescu a fost un ziarist sportiv de excepție și a lucrat vreme îndelungată la „Sportul românesc”, cotidian ce i-a aparținut lui Dumitru Dragomir. El a fost șef al departamentului fotbal internațional, dar și redactor-șef adjunct la ziarul lui Mitică.

Ionescu a fost și ofițer de presă al Ligii Profesioniste de Fotbal, începând cu anul 1997, fiind unul dintre cei mai vechi angajați ai acestei instituții.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top