Connect with us
Marcela Fota este în doliu! Cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul

Vedete

Marcela Fota este în doliu! Cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul

Marcela Fota este în doliu. Cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul. Este cu adevărat o tragedie mai ales pentru că bărbatul avea doar 47 de ani. Din păcate, el a suferit un infarct în dupa-amiaza zilei de 28 decembrie 2020, și a murit.

A murit soțul Marcelei Fota

Soțul Marcelei Fota a murit la doar 47 de ani. Bărbatul a suferit un infarct în timp ce stătea la rând la un birou de copiat acte din zona pieței centrale din Craiova. Soțul cântăreței de muzică populară s-a stins sub ochii neputincioși ai martorilor. Nimeni nu a putut să îl ajute. A fost solicitată Ambulanța, iar medicul l-a resuscitat minute în șir pe bărbat. Din păcate, inevitabilul s-a produs. Inima lui a cedat.

Cântăreața de muzică populară și soțul ei erau împreună de 13 ani. Cei doi au făcut nunta în 2019, în luna februarie. Au împreună un băiețel de care erau foarte mândri.

De altfel, aveau și o relație frumoasă. În ziua de Crăciun, Marcela Fota a postat pe Facebook, pentru fanii ei, o poză în care apare cu soțul ei lângă bradul împodobit. De la mesajele cu sărbători fericite, Crăciun fericit și ce familie frumoasă, de ieri au început să curgă condoleanțele.

Ziua de 28 decembrie i-a fost fatală

Ziua de 28 decembrie 2020 a fost fatală pentru bărbatul de 47 de ani. I s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona pieței centrale din Craiova. Martorii au sunat la 112, iar în scurt timp a venit Ambulanța. Personalul medical l-a resuscitat pe bărbat minute în șir, însă, din păcate, nu au reușit să-l readucă la viață.

Inima lui a cedat și a lăsat o familie îndurerată. Acum, la final de an, cântăreața de muzică populară, Marcela Fota își va conduce soțul pe ultimul său drum. Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa durere, dar din păcate viața este extrem de imprevizibilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top